Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja dziewczyna jest o to zła na mnie .... :(

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym się dowiedzieć czy moja dziewczyna (16 lat) jest zła o to że jej wsadziłem rękę pod stanik i macałem po piersiach. Było to na imprezie, siedzieliśmy razem i zaczęliśmy się całować, wsadziła mi rękę pod koszulkę, to ja jej też i gdy dochodziłem końcami palców do stanika to zapytałem czy mogę dalej. Powiedziała że się zgadza i całowaliśmy się dalej.... Jednak gdy na drugi dzień do niej napisałem to mi odpisywała tak że wiedziałem że coś się stało, i zapytałem co a ona odpisała "czy fajnie się macało" dodaje że byliśmy pijani i gdy to potem jeszcze raz zrobiłem nic nie mówiła,jakieś pół godziny przed pierwszym razem ja mam 16 lat

Gość gość
Trzeba było odpisać że to najfajniejsze i najprzyjemniejsze doswiadczenie przeżyłeś. Zmiękła by.

Gość gość
No a jak dalej będzie strugać urażoną księżniczkę to na drugi raz niech pije mleko.

Gość gość
Ale ja ją bardzo kocham i boję się że ją skrzywdzić mogłem, bo nie każda dziewczyna jest taka sama :(

Gość gość
Nic jej nie będzie a na drugi raz niech pije tyle żeby miała świadomość na co się godzi. Żadnej krzywdy jej nie zrobiles i nie płaszcz sie tak bo nauczy sie to wykorzystywać.

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć czy jest zła?! Ciężko ją zapytać?

Gość gość
A mogło jej się to podobać? bo powiedziała mi wtedy że jej się chce, sami wiecie co.