Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ze mną kocha inną

Polecane posty

Gość gość
Spytałam czemu, odpowiedział "bo dawno jej nie widziałem ". Co to ma być?

Gość gość
całowali się przy Tobie? normalnie jak kochankowie? no żartujesz! kopa w dupę powinnaś mu dać za coś takiego natychmiast. romans romansem, ale jakieś resztki szacunku do Ciebie mógłby zachować. przeciez to upokarzające dla Ciebie. mój kochanek tez czasem przy swojej żonie nie mógł rąk przy sobie utrzymać. ale to nie tak perfidnie jak Twój mąż... tylko czasem, po alkoholu, był po prostu za mało ostrożny i nie umiał ukryć jakichś spojrzeń, tekstów, gestów itd. a ja - nawet ja, podła kochanka - nie mogłam zrozumieć, jak on może tak przy niej, i myślałam o tym, jakie to dla niej poniżające i upokarzające./kochanka

Gość gość
w każdym razie może być w takim razie, że ona kłamie. tak myślę jednak. kobiety w takich sytuacjach często chyba zachowują jednak więcej zdrowego rozsądku. jak faceta poniesie, to traci głowę. może dlatego ona kłamie, bo nie chce dawać żadnych dowodów romansu. póki to jest tylko jego słowo, to wszystko da się odwrócić i odkręcić i ona o tym wie.

Gość gość
Kochanko, napisz mi proszę jak wygląda Twoja sytuacja? Jakie są powody tego,że Twój kochanek zdradza żonę? Z tego co piszesz to chyba się kumplujecie?

Gość gość
Do mnie dociera, że zrobili ze mnie idiotke. Po raz ostatni. Dałam mu czas na wyprowadzke do końca miesiąca. Naprawdę musze to przeciąć nim strace resztki szacunku dla siebie. Ale w dużej mierze winie tez za to burze hormonów po porodzie... I to też mnie dobija, że w takim momencie....

Gość gość
Halo? Napiszcie coś...

Gość gość
no ale co chcesz przeczytac? wykop gnide z domu, zaloz sprawe o alimenty takie, zeby go puscic z torbami. takze na siebie. wymien zamki i zacznij nowe zycie. nie ma innej rady.

Gość prawdziwy facet przez duze F
kobieta jest tylko mechanizmem biologicznym utrzymujacym c**e przy zyciu, nie wymagaj wiec cudow...

Gość gość
gość wczoraj Kumplujemy... nie wiem, czy to dobre słowo. Kolegowaliśmy/przyjaźniliśmy się przez wiele lat, to prawda. Ale latem zaczął się romans. Po prostu nas poniosło pewnego wieczora. A potem już nie mogliśmy się powstrzymać. Było bardzo namiętnie przez kilka miesięcy, aż żona się dowiedziała. Zerwał ze mną kontakt na jakiś czas, by po kilku tygodniach się znów odezwać. Powiedział, że rozwód w toku i właściwie się oświadczył. Teraz jesteśmy "związkiem" (nie wiem, jak to nazwać) na odległość, bo musieliśmy wyjechać do pracy. Ale mamy regularny kontakt. Ja czekam aż on wróci, żeby porozmawiać o tym wszystkim i coś w końcu postanowić. A czemu zdradza? Z przyczyn trywialnych - seks. Taki typ, nie widzi w tym nic szczególnie złego. Uważa, że skok w bok nie szkodzi małżeństwu, jeśli on i tak kocha żonę i chce z nią być. Jego żona najwyraźniej uważała inaczej. ;) xx Autorko - co Ci jeszcze powiedzieć. Postaw sprawę na ostrzu noża, ale nie myśl na razie o alimentach itd. Moim zdaniem, on nie będzie na poważnie myślał o kochance. I jeśli będzie musiał wybierać, wybierze Ciebie i dzieci. Nawet jesli się wyprowadzi, to nie będziesz musiała długo czekać na jego błagania, żebyś go przyjęła z powrotem. Tak czy inaczej sprawę ostro trzeba postawić, bo inaczej się nie ogarnie. Wystraszy się trochę, zobaczy, że przegina i będzie miał nauczkę. Ty też powinnaś pokazać, że może kiedyś zawiniłaś, ale to nie usprawiedliwia każdego chamstwa i są pewne granice.

Gość gość
To byłam ja wyżej, kochanka.

Gość gość
Dzięki za wsparcie. Czasem trzeba zrobić z siebie idiotke by coś zrozumieć. Jeśli jeszcze ktoś ma coś do doradzenia to będę wdzięczna

Gość Ezoteryczka
52 ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.