Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge wejść do piekarni z psem

Polecane posty

Gość gość

Jestem dzis w domu sama bez narzeczonego, muszę iść zaraz na spacer z psem i do piekarni kupić pieczywo żebyśmy mieli na dzis i jutro , jest zimno , bardzo ślisko , i nie chce mi się wychodzić dwa razy , tym bardziej że nie mam samochodu a do piekarni muszę iść ok 20 minut. Nie mogę zostawić psa przywiązanego przed sklepem , bo tam zawsze jest dużo psów , a ona jak tylko zobaczy innego psa to się wyrywa , szczeka , wszystko przez to że ich się boi bo została kiedyś pogryziona. Boje się,żeby ktoś nie zwrócił mi uwagi żebym wyszła z psem z piekarni

Gość gość
Ale to jamnik a nie jakiś wielki pies :(

Gość gość
Oczywiście,że tak. Ja mam kundelka i zawsze z nim wchodzę , zarówno do piekarni , jak i do sklepów. Jak wezmę go na ręce , to prawie go nie widać. W moim sąsiednim sklepie znają go już wszystkie sprzedawczynie : D Nie wiem z czego tutaj robić problem , przecież pies się tam nie zesika , tym bardziej ,że jest na rękach.Agresywny też nie jest, nikogo nie zagryzie , nie uślini ,nie śmiedzi.

Gość gość
Weź go na ręce, ale powiedz przy wejściu, że prosisz to i tamto i żeby ekspedientka podeszła do ciebie z towarem do drzwi, bo jesteś z pieskiem.

Gość gość
Jeśli go weźmiesz na ręce to już nie będzie pies. Zrób jak radzą Ci wyżej.

Gość gość
A Ty byś chciała jeść chleb z piekarni, w której była sierść i bakterie cudzych psów?

Gość gość
Co to za pytanie.Do żadnego sklepu nie wolno wchodzić z psem, zwłaszcza do spożywczaka, czy piekarni.

Gość gość
nie prawda, do zoologicznego można wchodzić ze zwierzętami, często chodzę z moją sunią mierzę jej kaganiec lub smycz

Gość gość
Nie, nie możesz. Zostaw psa w domu, i idź na zakupy. A jak wrócisz, krótki spacerek z psiakiem. Swoja drogą, co to za pies, który spokojnie nie poczeka chwilę przed sklepem, póki pani nie wróci.

Gość gość
Nie, nie możesz, chyba że jest to pies przewodnik (a nie jest, więc nie możesz)

Gość gość
A niby czemu nie można ? Psy są często bardziej czyste niż ludzie .Wchodź i się nie przejmuj glupolami

Gość gość
a jak tępa subiektka Ci zwróci uwagę to skargę napisz na sklep do helsińskiej fundacji praw zwierząt

Gość gość
to w kocu do piekarni czy do sklepy gdzie sprzedają chleb

Gość gość
bo jeżeli do piekarni gdzie robi się chleb to nie możną

Gość gość
Byłam w piekarni i weszłam z psem , wziełam go na ręke i czekałam z nim w kolejce , miły pan sprzedawca sprzedał mi co chciałam podziękowalam i wyszłam , żadnego problemu nie było :) Pies jest czysty i nie gryzie , mi osobiście nie przeszkadzałoby gdyby ktoś wszedł z psem do piekarni. Jak niby pies mógłby zostawić sierść na chlebie czy coś pobrudzić... ? To chyba prędzej klienci jak się nachylają mogą zostawić włosy albo pobrudzić cos , tak samo jak moglabym mówic ze przeszkadzają mi małe dzieci. Pies nikomu nie zawadza :D

Gość gość
gdybym to ja prowadzila piekarnię to bym Cię wpuściła :)

Gość gość
tego psa należy zabić przed samą piekarnią ku przestrodze:D