Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ałówka

KING BUD Łukasz Trzciński OSZUST

Polecane posty

Witam. Jeżeli ktoś szuka opinij na temat firmy KING-BUD Łukasz Trzciński to właśnie ją znalazł. Oszust, kłamca a jego słowa to cytuje." Ja nigdy nikogo nie oszukałem na złotówkę" Autentycznie nie dostałem przelewu" Jest nie kompetentnym człowiekiem który płaci ludziom po 300zł co miesiąc maks 500zł i wciska kity że nie dostaje przelewu za wykonane prace, a tak naprawdę dostaje pieniądze i bawi się po imprezach klubach nocnych za kase pracowników. Jeżeli ktoś miał styczność z tym panem prosze o opinie

Gość gość
Art. 212 kodeksu karnego: § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju dzłałalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego. Art. 216 kodeksu karnego: § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego. askirkov jest on-line

Gość gość
Tylko żeby to zostało uznane za pomówienie, to trzeba komuś UDOWODNIĆ kłamstwo!

Gość gość
myślisz ze jak sie wylogowałes i piszesz jako "gość" to tego nie widac? :classic_cool: to ty pierwszy pomówiłeś nie mając żadnych podstaw do tego, zadnych dowodów, zwykła plota wypuszczona tylko po to by narobic smrodu koło d**y komus kogo nie lubisz, by zniszczyc jego reputacje i to ty najpierw musiałbys udowodnic ze jest prawdą to o co go pomawiasz, ale nawet gdyby to była prawda, nie zmienia to faktu ze go pomówiłeś i obrobiłes d**e za co Pan Łukasz T. może cie capnąć z oskarżenia prywatnego

Gość gość
Hahaha to się ośmieszyles cwaniaku, bo ja nie jestem autorem i nawet nie wiem kogo dotyczy temat, tylko zajrzałam tu z ciekawości :-D pozdrawiam środkowym palcem PS a skoro twierdzisz, że to pomowienia to na co jeszcze czekasz? Pisz akt oskarżenia i wio do sądu :classic_cool:

Gość gość
no ja akurat nie mogę, bo nie jestem stroną w tym przypadku, to nie jesteś scigane z urzędu, złożyc pozew moze tylko Pan Łukasz

Gość gość
I prawdziwe info nie są pomówieniami ciołku.

Gość gość
Przecież ci napisałam ciolku"pisz akt oskarżenia", a nie "składaj zawiadomienie o popełnienu przestępstwa" :O takis cwany a nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :O a to czy jesteś pajacem opisanym w 1 poście czy jego przydupasem to niby po czym miałam poznać? Po charakterze pisma? :-D

Gość gość
Psp to Ty? :classic_cool:

To czy są to pomówienia czy prawda to powiedzą tylko ludzie , którzy pracowali u pana Łukasza T

A na dodatek pan Łukasz może mnie podać do sądu. Nie boje się tego. To on może stracić wszystko. A prawdę moge mu udowodnić każde jego przewinienie. Podać adresy klubów , w których trwonił pieniądze ludzi pracujących u niego. Zobaczymy czy wogóle ktoś napisze pozytywnie o panu Ł.

Gość gość
He he. Widzę że nie tylko ja miałem problemy z tym delikwentem.... żal wspominać. Mydlić oczy to on potrafi a nie płacić pieniądze. A jak ma pieniądze to grosze na odczepne rzuci by mu dać spokój a reszta za tydz..ale w który nie wiadomo:):D nie polecam współpracy

Gość gość
Witam, również jestem zainteresowany informacjami na temat tego szemranego jegomościa. Mi również nie zapłacił znacznej kwoty. dlatego OMIJAJCIE szerokim łukiem Pan Łukasza Trzcińskiego i jego Firmę King Bud. Z tym panem to trochę przesadziłem:)

Gość gość
Potwierdzam opinie - oszust to mało powiedziane. Mam na niego nakaz sądowy i komornika za kilka faktur mi których nie zapłacił. Znam co najmniej 2 wykonawców którym wisi kase. Zainteresowanych proszę o kontakt. 22 7248147

Gość gość
Mnie i mojemu kumplowi 25tys. Ale może nam kiedyś w łapki wpadnie

Gość mania 12
moim chlopakom tez zalega duze pieniadze za robote w pruszkowie mial oddac jak wroci z niemiec w grodniu ale nadal cisza