Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

publika;)

Polecane posty

Gość gość

Może opowiedzmy najlepsze chwile w miejscach publicznych? Jak do tego doszło, co robiliśmy i jak, przygodny seks z nowo poznanymi, dyskoteka, przymierzalnie itp, itd..

No ja raz pomogłam wnieść ledwo chodzącemu staruszkowi torbę na 1 piętro do domu bo wracał z targu. Nalegał bym wstąpiła do niego do domu to zaparzy mi w ramach podziękowania herbaty z dzikiej róży z sokiem z wywaru czarnej aronii, no i tak jakoś się później wszystko potoczyło sami wiecie.

Gość gość
wypiliscie herbate i pozniej Ciebie odprowadził?:P

Gość gość
W Szkocji, nad rzeką, w nocy, na trawie z Kanadyjką :-)

Może wyjaśnię - gdy byliśmy u niego ja usiadłam na krześle i on zrobił herbaty po czym poszedł do drugiego pokoju i wrócił w samej piżamie, ściągnął spodnie w dół a tam taki pas ze stelażem na penisa, i powiedział "Wiosłuj córko, wiosłuj może wstanie!" było mi głupio ale wzięłam tak dla żartu przez serwetkę "to coś" i ruszałam, trwało to tylko chwilę bo staruszek powiedział że już skończył i mi podziękował, twierdził że nie ma już orgazmów innych niż te z pamięci więc przypomniał sobie dawny stosunek z nieżyjącą już żoną. Poczułam się obrzydliwie, z drugiej strony zrobiłam dobry uczynek na te ostatnie lata dla staruszka.

Gość gość
a jak ktos w twoim wieku zrobiłby to samo? Co byś zrobiła?