Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy miałyście kiedyś taką sytuację że wasz mąż zauroczył się w innej

Polecane posty

Gość gość

??? bo ja jestem na 100 % pewna że mężowi wpadła w oko moja bratowa, że o niej myśli i chyba ogólnie jest zły że z tego nic nie będzie. Ja zdaje sobie sprawę z tego, że faceci tak mają ale nie wiem jak zochować się w takiej sytuacji

Gość gość
Wiecej mysl o sobie, a jego miejw d***e... Jak zobaczy, ze moze zone stracic, bo chce golebia na dachu to sie obudzi... Za duzo mu w d**e wlazisz, facet ma za bezpievznie i spokojnie, zadnego zagrozenia, ze odejdziesz, ze ktos moze cie poderwac i odbija mu, marzac o haremie... Wez sie za siebie, wychodz czesciej, jak macie dzieci to zostawiaj je z nim i nie miej wyrzutow sumienia. Twoj maz ma za duzo wolnego czas i mu siew d***e przewraca...

Gość gość
Ja bym go olala cienkim sikiem ;)

Gość gość
omatko swieta ! w bratowej? wspolczuje ci :(

Gość gość
Tak to jrst jak facet ma za duzo wolnego czasu...

Gość gość
ale skad masz taka pewność? podaj przykłady zachowan swojego meza względem bratowej? czy ona tez czuje do niego miete?

Gość gość
moj chlopak sie zauroczyl w zonie kolegi a ona pisze ze go kocha :(

Gość gość
nie no ja to olewam bo co innego zrobic. brat sobie znalazł młodszą 8 lat ładną, zgrabna i miłą kobiete w dodatku blondynka z dużym biustem i powiem wam ze na mojego starego ani nawet uwagi nie zwrociła. a ten nawet sobie jej zdjęcia na tela ściągnął. ale mimo wszystko tak jakos głupio się czuje

Gość gość
Mialam tez taka sytuacje 7 lat temu gdy bylam w ciazy, moj przyszly maz stwierdzil, ze poslubi siostre kolegi ( b. ladna hiszpanka, ciemne wlosy, super figura) , powiedzial to do niej w mojej obecnosci :( ... Jak dziecko bylo na swiecie, chcialam wrocic do rodzicow, wredy zaczal pojmowac i sie zmienil.

Gość gość
Kobieto ty za bardzo toletancyjna jestes... Pozwalasz mu sciagac zdjecia jej na telefon? Ja bym ten telefon rozj***la, walizki spakowala i won wypad, niech pomysli czego chce id zycia... Przeciez ten kretyn siate ci zrobi w rodzinie, ze ze wstydu sie nie pizbierasz... Zacznie sie moze na jakiejs imprezie rodzinnej slinic i dobierac do niej i bedziesz miec po relacjach rodzinnych.... Za toletancyjna bylas i jestes. Nie wyobrazam sobie zeby moj maz mi cos takiego zrobil. Nie wszyscy faceci tak maja. Owszem kazdemu sie podoba ktos ladny zadbany, ale zeby tak myslec fiutem czy c**a to masakra...

Gość gość
nie wiem czy jest sens się awanturowac jesli dobrze wiem ze z tego nic nie będzie. on poza tym boi się mojego brata. jak zaczne pokazywać zazdrość to mąż jeszcze się ucieszy

Gość gość32
ktoś ci dobrze wyżej napisał, ze jesteś bardzo tolerancyjna. ja bym chyba swojemu nogi z tylko powyrywalajakbym zobaczyla na jego tel ze sobie sciagnal fotke jakiejś baby. A tak na marginesie to wydaje mi się , ze ten Twój maz Cie nie za bardzo szanuje jeśli pozwala sobie na takie rzeczy i nawet się z tym nie kryje. :(

Gość gość
Tu nie chodzi o zadna zazdrosc kobieto tylko o twoja godnosc... Zyje z toba, uprawia seks a w telefonie nosi i wali konia do twojej bratowej... No masakra...

Gość gość
U mnie byla taka sytuacja tylko,ze na odwrot. To ja zauroczylam sie w innym. Oczywiscis poza pisaniem do niczego nie doszlo, sprawa wyszla na jaw i maz zmienil sie o 180stooni. Zaczal mnie doceniac,robic kolecje,komplementowac. Przestraszyl sie,ze mnie straci. Po co to pisze? Po to,ze zwykle takie sytuacje stwarzaja sie kiedy w zwiazku czegos brakuje. Nigdy przez mysl mi nie przeszlo,zeby przespac sie z tym drugim. Po prostu milo bylo mi,ze w koncu komus sie podobam,ktos mnie zauwaza,ktos pozada... moze u Was tez czegos brakuje? Po Twoim poscie widze,ze jest Ci wszystko obojetne, nawet awantury nie chcesz zrobic. Moze jakbys pokazala jak ognista zazdrosc potrafisz wykrzesac,to ozywi Wasz zwiazek?

Gość gość
Zauroczenie kobiety innym, a zauroczenie faceta inna to dwie rozne sprawy. Facet jak ma za duzo wolnego czasu, bo partnerka mu problemy usuwa spod nosa, nie wie co ze soba zrobic i zaczyna mu sperma do glowy uderzac z nadmiaru nagromadzonego a nie rozladowanego na dzialanie testosteronu. Facet jak sie zauroczy to na bank chce zakusic ogora w tej ktorej sie zauroczyl. Tak to u nich dziala. Zadnego romantyzmu, szczegolnie jak facet jest juz starszy. Narobi siary w rodzinie na imprezie zakrapianej alkoholem. Wtedy autorka bedzie beczec ze wstydu... To trzeba uciac ode razu, nic mu nie brakuje, tylko zabijal sie w atrakcyjnym opakowaniu, bo za partnerke ma tolerancyjnego kopcoucha, co wszystko wybaczy byle fiut byl w domu...

Gość gość
Skoro ma taka co mu wszystko wybaczy i wszystko jej obojetne to sobie pozwala,nie szanuje jej. Faceci lubia jak kobiety sa zazdrosne, oni tez potrzebuja zainteresowania,namietnosci. A nie kapciucha siedzacego z nosem w pieluchach,dresie i cebula na glowie. Zdrada zawsze jest czyms spowodowana i zwykle wina jest po obu stronach,

"Ja zdaje sobie sprawę z tego, że faceci tak mają " :O :O no to powodzenia... I pamiętaj- jak nie bratowa to inna się napatoczy i będziesz całe życie tłumaczyła kretyna za jego skoki w bok. No, ale niektóre baby tak mają. Głupia jesteś- tyle w temacie.

Gość gość
Wiele ma, oj ma tak samo jak ty autorko. I one się potem najpierw niepokoją, potem płaczą, potem się złoszczą a na koncu chcą targać za kudły inną babę. Facet to takie myślące stworzonko, które musi mieć kobitę żeby czuć się spełnionym psychicznie i fizycznie. Mysli o niej, fantazjuje o niej, wali sobie konia sam z myślą o niej itd. Tą kobietą często byłyście WY. Niestety z czasem oklapłyście. Nie zbrzydłyście czy coś ale oklapłyście. Na czym to polega? Chodzicie takie zrzędzące, takie olewajace, takie nijakie. Nie macie gdzie i z kim wyjśc bez NIEGO, nie wzbudzacie zazdrości jego kolegów, nie robicie nic innego jak usługowanie JEMU, dzieciom. Jak JEGO mama. Stajecie się taką mamusią bo którą siega bo MUSI. Stajecie się aseksualne. Jak wiec chcecie zeby ON jaki by głupi nie był fanazjował o was??????Pytanie za milion. Jak wyobrażacie sobie że on o was fantazjuje? Wyobrażacie sobie to w ogóle? Jaki obraz widzicie siebie w jego głowie a potem popatrzcie na siebie i porównajcie. On już was zdobył i wytrsował na kwoki. Czesto nudne kwoki. Co się więc dziwicie że fantazjuje w tym wolnym czasie przed TV kiedy wy myjecie gary o jakiejś młodej obcej lasce? Może tak kopnijcie dziada w tyłek, zacznijcie życ własnym życiem niech CZUJE ZAGROŻENIE, niech wie że musi sie cały czas starać. Wy starajcie sie cały czas wzbudzać zainteresowanie a on niech was cały czas zdobywa. Nie będzie miał czasu an fantazje a co ciekawe jak już znajdzie czas pofantazjuje o was. ZNOWU. To sie nazywa porzucenie rutyny. Jeśli nie zadziała, dziad do wymiany.

Gość gość
Popieram w 100% powyzsza odpowiedz! Oczywoscie zaraz odezwa sie obrazone kwoki,ze jak maja wzbudzac zainteresowanie innych pdzy dwojgu dzieci,jak maja dbac o siebie, I dalej beda chodzic takie sklapciale... Niestety faceci to zdobywcy. Kazdy chce miec fajna laske, KOBIETE,a nie dresiare pachnaca mlekiem i kupami. KOBIETE, o ktora musi walczyc i zabiegac. Co nie zmienia faktu,ze ta kobieta powinna byc jednoczesnie czula matka dla jego dzieci. Truudne wiem...ale wykonalne. My tez przeciez tracimy zainteresowanie kiedy facet siedzi tylko w kapciach przed tv w przepierdzialych gaciach...