Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Na sylwestrze poznałam kogoś cudownego...

Polecane posty

Gość

Dawno nikt mi się tak nie spodobał. Jutro mamy się spotkać :)

Gość gość
Brzydal do kwadratu jestes :)

Gość
ok. Bardzo zależy mi na twojej opinii :D

Gość gość
mi też się tak kiedys zdawało, i też to był sylwester...w dodatku zima stulecia :O

Gość gość
Takiego okropnego brzucha nie tknalbym kijem :)

Gość
tak jest okropny bo płaski, a ty jak wiadomo lubisz kobiety xxxl z bojlerem :D Przestań już latać za mną jak pies i nie właz do moich tematów bo tylko je zaśmiecasz i piszesz bez sensu cały czas to samo jak schizofrenik...a zapomniałam że ty jesteś schizofrenikiem, a do tego jeszcze impotentem przez leki :D

Gość
cynicfm dziś autorka potnie się z tego powodu, j****y ułomielapka.gif x haha bez obawy. Na pewno bym się nie pocięła prze takiego ułoma z kafe. :D

Gość
mi też się tak kiedys zdawało, i też to był sylwester x Mi się nie zdaje. Ja to wiem :)

Gość gość
Myslisz, ze mi sie przykro zrobi i ze czytam ten twoj belkot? Masz linie okropna jak stado swin :)

Gość
Zostaw dla siebie swoje opinie i nie pisz już w moich tematach... Bo to ja nie mam ochoty czytać twojego bełkotu :)

Gość gość
a ja nie mam ochoty patrzec na twoje posty i na twoj okropny brzuch od ktorego mi sie odechciewa w ogole kobiet :) i co?

Gość
A po co ma ci chcieć kobiet jak po 1. Nikt cię nie zechce bo każda normalna kobieta bała by się takiego rozchwianego ułoma i schizofrenika po 2. Jesteś impotentem :D

Gość gość
Dobra, nie czytam. Masz okropne cialo, a wydaje ci sie ze jestes boginia seksu, a w rzeczywistosci jestes prymitywna brzydka baba :) Pozdrawiam

Gość
Nie masz ochoty patrzeć na moje posty to mam dla ciebie dobrą rade. Nie wchodz w moje tematy :)

Gość gość
To zmien avatar i przestan siec glupote na forum to rpzestane, oki? :)

Gość
Dobra, nie czytam. ooo supcio :) I tego się trzymajmy. Na powodzenie nie nie narzekam, a opinia osoby takiej jak ty mnie nie obchodzi :)

Gość gość
Macie jakis wypaczony gust dotyczacy piekna, linie i brzuch ma okropna, oceniam jako facet :D

Gość gość
Na powodzenie nie narzekam :D:D a dla siebie jestes pasztetem i opierasz sie na tym, ze jakies brzydkie pajace chca sie z toba ****** :D:D twoja pewnosc siebie rowna sie zero brzydulo :)

Gość
To zmien avatar i przestan siec glupote na forum to rpzestane, oki? usmiech.gif x Z jakiej racji mam się ciebie słuchać? :D JA też muszę niestety widzieć że zakładasz nowe tematy , ale w nie nie wchodzę... Miało cię tu nie być. PAPA😘

Gość gość
Brzydal :)

Gość
twoja pewnosc siebie rowna sie zero brzydulo usmiech.gif x Najpierw piszesz że uważam się za boginie seksu, a teraz że uważam się za brzydulę... Zdecyduj się cynikuschizofreniku :D Ok NIE ODPISUJE JUŻ CI bo szkoda czasu :) Nara bo miało już cię tu nie byĆ

Gość gość
bo zobaczylem co wypisujesz, i tak jest :). uu na powodzenie nie narzekam a tak nrapwde jestem brzydka ale patalachy jednak cos we mnie widza :d:d:d nigdy niechcialbym poznac takiej lesby jak ty. :)

Gość gość
Doucz się, a pózniej pisz. Ona nie jest lesbą. :) Jest biseksualna. Lesba by nie ****ała się z facetami :D

Gość gość
Jest lesba,****** sie z facetami, bo zadna laska nie zrobilaby jej nigdy dobrze, bo laski nie sa tak p**********e jak faceci, ktorzy leca na jakies paszczury :D:D

Gość gość
Duża część kobiet jest biseksualna, ale przeważnie boją się spełniać swoje fantazje :)

Gość
MA na imię Daria. Zakochałam się w jej pięknych niebieskich oczach❤️. Cycki też ma fajne, ale to szczegół :P Nie moge się doczekać jutra❤️❤️❤️ choć często gadamy ze sobą przez tel i piszemy smsy...

Gość gość
Daria tez jest j******a :)

Gość
Mamy się spotkać o 18. Ma 23 lata :)