Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy utrata dziewictwa w nastoletnim wieku zle swiadczy o klasie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
A czy to takie ważne co ludzie Ci powiedzą? setki odpowiedzi.. a liczy się to co Ty o sobie myślisz . Ja uważam że każdy popełnia błedy takie czy inne , nie ważne . Ważne NIE OCENIAJ ,każdy ma w sobie mnóstwo innych pięknych cech na które warto zwrócić uwagę.Ty też ich masz wiele, jestem tego pewna ;)

Gość ale dla faceta czesto
jak ktos jest prawiczkiem to ma prawo oczekiwac dziewictwa i prosze mi kogos takiego nie nazywac gnojkiem, bo to zwykla niegodziwosc.

Gość gość
Nie puściłam się w wieku 15 lat, a dziewictwo straciłam gdy miałam 19. Teraz mam 35 i od 10 tego samego męża. Stwierdzam po prostu fakt, że dorośli ludzie zawracają uwagę na to jaki ktoś jest, a nie z iloma osobami spał, oczywiście w granicach rozsądku. Zakompleksiony prawiczek tego nie zrozumie.

Gość gość
Ależ bież sobie dziewicę, pewnie i tak inna by Cię nie chciała.

Gość gość
Seks w wieku nastoletnim nie musi być nawet błędem - błędem byłaby ciąża, ale sam seks? Nie. Poza tym oceniać klasę (!) dorosłej kobiety (!) na podstawie seksu (!) sprzed np. 10 lat? To potrafi tylko zakompleksiony facet. Argumentacja, że "a może to prawiczek" też jest żałosna, bo pokazuje moralność (a raczej jej brak) tegoż prawiczka - jak ja nie uprawiałem seksu to ona też nie mogła! I to jest przedmiotowe traktowanie drugiej osoby.

Gość gość
Ma prawo sobie wybierać jak mu się podoba, to jego preferencja, ale dziewictwo/prawictwo nie stanowi żadnej wartości samo w sobie dla dojrzałych ludzi.

ja nie jestem prawiczkiem, ale stracilem cnote z dziewczyna ktora miala to juz za soba i czuje sie, jakby mnie cos ominelo

Gość gość
ktoś ci bzdur do głowy nakładał. Dziewictwo to nie jest nic wyjątkowego - po prostu stan przed pierwszym stosunkiem seksualnym. Nie ma w tym absolutnie nic magicznego. Jedynie atrakcje typu "przerywa w połowie bo ją boli" i sporo zażenowania.

Gość gość
utrata dziewictwa w wieku 16 lat to juz swiadczy o klasie dziewczyny a ja takiej nie chce wole dziewice nawet 30 letnia

Gość gość
ale jakas 35 letnia rozjechana baba tego nie zrozumie dla niej to zadna roznica dac temu czy tamtemu :)

Gość gość
No, co takiego świadczy o tej klasie? Co wymyślisz? Czy może nic i będziesz w kółko powtarzać to samo?

kazdy wie, ze dziewczyna ktora stracila dziewictwo w wieku 14-15 lat kojarzy sie z mala d****a

Gość gość
Rozjechana? Idź się lecz, Ty też będziesz miał/ miała 35 lat i będzie to znaczyło, że się puszczasz? Zwłaszcza będąc od 10 lat w małżeństwie? Kończę z wami rozmowę bo niestety poziom gimnazjalistów reprezentacje i to tych do nauki się nie przykładających.

Gość gość
najpierw było 15-17...rozmowa skupiała się na 17...potem 16...teraz włączyłeś już 14. Zaraz do przedszkola z tymi argumentami zejdziemy. Z grzeczności nie powiem z czym ty mi się kojarzysz.

Gość gość
podsumowujac 15-17l to troche za wczesnie

Gość gość
ale dziewictwo/prawictwo nie stanowi żadnej wartości samo w sobie dla dojrzałych ludzi. jak bys wiedział co to telegonia to bys głupot nie gadał Druga strona seksualnej rewolucji - KOBIECA MOChttps://www.youtube.com/watch?v=gzZRpuYxFGA

Gość gość
15-17 to zdecydowanie za wczesnie. Czy ktokolwiek w tym wieku jest gotowy na przyjecie mozliwych konsekwencji seksu? Seks to nie tylko zabawa, to cos wiecej.

Gość gość
Tak, są osoby jak najbardziej umiejące przyjąć konsekwencje seksu. Miałam na studiach koleżankę która miała kilkuletnią córkę. ;) Poza tym odpowiedzialność nie zależy od wieku, czasami dorośli ludzie nie ogarniają pojęcia antykoncepcji i wpadają w panikę kiedy ta zawodzi. Im też zabronisz seksu?

Gość gość
No dobra, ale wiekszosc nie jest w stanie przyjac tych konsekwencji, uczą się jeszcze, wiec nie maja mozliwosci zadbac wlasciwie o dziecko. Dlatego generalnie dla wiekszosci nie jest to wiek na seks...

Gość gość
Raczej tak.

Gość gość
Mój drogi/moja droga - w tej chwili jestem dorosłą osobą, dawno nie mam 19 lat, a matura to mgliste wspomnienie i teraz zrobiłabym to samo co w wieku 17 lat - usunęłabym ciążę. Poza tym mimo wszystko większość osób które w tym wieku uprawiają seks jednak mają łeb na karku i w ciąże nie zachodzą.

Gość gość
tytul tego watku jest sprzeczny sam w sobie, nastolatka, ktora sie juz zdazyla puscic, nie ma klasy

Gość gość
puścić to można latawca...a ktoś taki jak ty nie ma pojęcia o klasie.

Gość gość
15:21 do budy latawico

Gość gość
i tacy ludzie wypowiadają się na temat klasy :D

Gość gość
utrata dziewictwa przed ślubem świadczy o patologi!

Gość gość
Ja straciłam dziewictwo w wieku 17 lat z moim obecnie mężem i nie czuję się gorsza.

Gość gość
Mam 17 lat i mam chlopaka prawie dwa lata on ma 21 lat i szczerze jakbym miala tracic dziewictwo z nim nawet teraz zgodzilabym sie bo prawda jest takas ze woek jest nie wazny licza sie uczucia i to co łaczy.

Gość gość
Minimum 22lata powinna miec kobieta ktora chce stracic dziewictwo bo ogolnie kobiety ponizej tego wieku wygladaja jak z gimnazjum wiekszosc :)

Gość gość
Nie można wrzucać wszystkich do jednego wora. Są dziewczyny. które mając 17 lat prują się na prawo i lewo, a są takie, które mają chłopaka od 2-3 lat i z nim tracą dziewictwo.