Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ładne włosy to polowa urody

Polecane posty

Gość gość

u kobiety.sama mam cienkie wiecznie przyklapniete,proste jak drut i mimo,ze mam ladna twarz to wygladam tak nieciekawie.do takich refleksji doszlam po obejrzeniu swoich zdjęc z sylwestra. znajome z ladnymi wlosami wygladaja duzo lepiej ode mnie.mam dola:-(

Gość gość
to weź się za siebie

Gość gość
to zetnij, ja odpuściłam długie włosy i na dobre mi to wyszło

Gość gość
a mnie nie wyszło na dobre, ścięłam i dopiero zaczęłam mieć problem z ich ułożeniem

Gość gość
ja wcale nie mam długich,a i tak zle wygladam. dbam o wlosy nie sa zniszczone tylko cienkie proste,przyklapniete wiecznie nie chca sie ukladac,a jak je uloze to i tak po chwili wracaja do punktu wyjscia:-lykam rozne preparaty na wlosy ,ale nic to nie dziala. kumpele farbuja,susza suszarkami,prostuja,lokuja a mimo to maja ladne grube wlosy

Gość gość
też mam cienkie, ale ciągle coś kombinuję, ostatnio wypróbowałam maskę domowej roboty ze skrobią ziemniaczaną i ładnie zagęściła mi włosy

Gość gość
ale skrobia to chyba do jasnych wlosow ,bo na ciemnych bedzie ja widac

Gość gość
ja mam kasztan i nie widać tylko trzeba dobrze spłukać

Gość gość
Coś w tym jest, pasztety z długimi zadbanymi włosami nie wyglądają aż tak źle, mimo ze twarz maja nieciekawa.

Gość gość
bo ladne wlosy dodadzą uroku nawet najwiekszemu paszczurowi

Gość gość
To prawda,że piękne włosy dodają urody.Spójrzcie na Justynę Steczkowską,ile jej dają te włosy.Gdyby miała krótkie i cienkie byłaby paskudna.Dlatego zapuszczam włosy.

Gość gość
no nie wiem, mnie się tam jej twarz podoba niezależnie od fryzury.

Gość gość
Autorko mam ten sam problem co Ty, niestety ale na cienkie włosy nie pomoże nic. Ile ja kosmetyków już wypróbowałam, nie działa nic. Ja mam włosy lekko za ramiona, nie mogę mieć dłuższych. Moje włosy są fajne jedynie zaraz po wzruszeniu wtedy dobrze się układają. Ja je troszkę tapiruje, ale tak trochę bez przesady. No i kręcę czasami.

Gość gość
Polecam doczepki clip in. Aczkolwiek ostrzegam - uzależniają, ja bez nich nie czuję się już ładna :(

Gość gość
A farbujesz włosy? Ja przestałam farbować,używam maski henna wax i moje włosy zrobiły się gęste.

Gość gość
Żgadzam się.

Gość gość
Świetny jest też puder do włosów ładnie zwiększa objętość,spróbuj.

Gość gość
podaj nazwe i firme tego pudru do wlosow. farbuje bo mam juz siwe,ale jak nie farbowalam w dziecinstwie ani w szkole sredniej czy na studiach to wlosy mialam nic nie lepsze.

Gość gość
wlasnie taka steczkowska nie jest pieknoscia ale wlosy ma ladne i wtedy jakos inne mankamenty urody gina.gdyby miala jakies krotkie przylizniete wlosy to by brzydko wygadala

Gość skiperowa
Masz racje, jak ja mam włosy ładnie ulozone to fajnie wygladam a jak sa byle jak bywa troche mniej fajnie... ;) dlatego o włosy bardzo dbam odżywki, maski, szmapon do włosów naturalny rumiankowy bez tej chemii (mam naturalny jasny blond, wiec farbowanie odpada), bo jak uzywalam dove, jakies avonowskie itp to szybko mi sie prztluszczaly i wogole wygladaly na wiecznie nieswieze. Czesto prostuje, krece wiec jakis produkt do termoochrony, no i regularnie podcinam koncowki i jest git :) Ostatnio zaczelam uzywac oleju kokosowego i wcierki na porost włosów z farmowy - jest GENIALNA, opoznia przetluszczanie sie włosow, jak wieczorem ja wcieram to rano sa ladnie odbite od nasady no i ogolnie sa w lepszej formie. Niestety troche z tym roboty jest ale zadbane włosy i ladna fryzura daja duzo

Gość gość
uzywalam roznych olejkow indyjskich,rowniez kokosowego,ale jakos nie sprawdzily sie u mnie, wlosy byly jeszcze bardziej przyklapnięte

Gość gość
Ja tez mam cienkie,wiecznie oklapuja,jak zakręcę to sie prostuja pod wplywem wigloci itd.

Gość gość
a co ma powiedziec łysy ?

Gość gość
pozostaje peruka

Gość gość
dokladnie tak , nawet jesli dziewczyna ma srednia figure jest sredniej urody ale ma swietne wlosy i do tego sie dobrze ubierze to i tak bedzie wglednie bardziej atrakcyjna od tej ktora jest ladniejsza ma lepsza figure ale posiada cienkie zniszczone wlosy drugi przyklad: dziewzcyna z pieknymi wlosami bez make upu w rozciagnietym dresie bedzie atrakcyjniejsza niz odpicowana z licha fryzura ...znam ten bol ..nie uwazam sie za brzudydala ale gdyby tylko miec piekne geste wlosy zamiast tych zniszczonych piór moglabym byc piekna..:/

Gość gość
A ja się nie zgodzę z tą teorią. Mam swoje gęste, naturalne loki, które całe życie wszyscy chwalą i mówią, że mi zazdroszczą takich włosów. Ale powodzenia nigdy nie miałam szczególnego i zawsze miałam wrażenie, że nie ważne jakie dziewczyny mają włosy, powodzenie zawsze mają te ładne z twarzy, zgrabne i mające to "coś".

Gość gość
oczywiscie ze jak dziewczyna jest bardzo brzydka to i wlosy jej za bardzo nie pomoga. my tu mowimy o przecietnych dziewczynach, ze jak sa dwie podobnej urody i figury to ta z ladniejszymi wlosami bedzie uznawana za atrakcyjniejsza i bedzie miala wieksze powodzenie

Gość gość
Nie jestem pasztetem. Niektórzy uważają, że jestem ładna, inni, że przeciętna. Postawiona teza brzmiała inaczej. I nie obrażaj ludzi, których nie znasz.

Gość gość
nie mialam na celu nikogo obrazac ,a tym bardziej ciebie. tylko stwierdzam, ze wlosy dodaja sporo urody i tyle.takie jest moje odczucie. A Ty moze po prostu jestes krytyczna w stosunku do siebie i wale nie ejstes jakos zle odbierana przez otoczenie.

Gość gościk
Właśnie dziewczyny mam ten sam problem włosy oklapnięte, sianowate i proste na dodatek za tyłek zastanawiam się czy by je pocieniować. Co myślicie ???