Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz123123123

Ciągłe awantury u sąsiadów za ścianą

Polecane posty

Gość xyz123123123

Mieszkam z mężem od prawie 2 lat w bloku. Ogólnie było zawsze cicho, dopóki nie wprowadziła się w sierpniu do sąsiedniej klatki młoda para z dzieckiem. Dzieli nas akurat cienka ściana działowa i dlatego słyszymy co się dzieje obok... A dzieje się bardzo dużo bo awantury tam są co 2 dni ale nie takie że pokrzyczą i przestaną lecz często słychać tłuczone naczynia, łamane czy przewracane meble i słowa wypowiadane w płaczu "nie bij mnie", "zostaw nas" itp. Ogólnie sąsiadka miała od sierpnia 3ch facetów i wrócił do niej ostatnio ten pierwszy chyba ojciec tego dziecka. Dodatkowo ma psa bodajże jest to husky z którym jak nie chce jej się wychodzić na spacery zostawia na balkonie a on skomli pół dnia :/ Jak mam dzień wolny w pracy to słyszę jak nawija całe dnie przez telefon albo z babcią, mamą, koleżankami... Przez to wygląda na to że nie pracuje... Często też zwraca się do tego małego dziecka jak płacze ok. 1,5 roku "zamknij się", "nie drzyj tego ryja"... Ogólnie boimy się z mężem żeby ktoś kogoś w końcu tam nie zamordował. Nie wiem zgłaszać to gdzieś? Dodam że awantury są o różnych porach raz o 14nastej a raz o 1.00 ...

Gość xyz123123123
up

Gość xyz123123123
up

Gość gość
Jak to gdzie, na policję, anonimowo, w nocy zakłócanie ciszy i spokoju.

Gość gość
Jak to gdzie? Na policję, numer telefonu 997.