Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Arek

Czy opłaca się pomagac

Polecane posty

Gość gość Arek

Zdecydowana większośc kobiet leci tylko na kasę. Wiem to na swoim przykładzie!! Mam takie pytanie do was!! Czy opłaca się pomagac?? Otóż od roku pomagam finansowi pewnej koleżance. Co tydzień robię jej zakupy gdyż ma ciężko bo spłaca kredyt. Ponad to płacę za nią internet i telefon. Suma Sumarum w ciągu miesiąca nazbiera się 500zł. Sam nie zarabiam zbytnio dużo bo w granicach 2000 do 2300 Praktycznie po opłatach swoich zapach i pomocy jej wychodzę na 0 Czasem sam nie dojadam by jej pomóc. Problem plaga na tym że nawet ją na słowo dziękuje nie stac powiedziec czy się przytulic. Najbardziej boli mnie to że kiedy przychodzi do niej sąsiad i częstuje ją papierosem.Od razu dziękuje mu i się przytula. Czy też kiedy odwiedzają ją inni koleżanki czy koledzy. Od grudnia przestałem jej pomagac bo w końcu dlaczego mam gorzej życ. Czy popdc w długi. Od grudnia z tego co wiem mieszka kontem to tu to tam bo skończyła jej się umowa wynajmy A ma zaległe 2 czynsze za mieszkanie. Teraz czasem dzwoni i pisze smsy że jestem Świnia.

Gość gość
Że jesteś świnia, bo co? Bo przestaleś utrzymywać pasożyta? Trzymaj się od niej z daleka, a jak coś będzie do ciebie sapać, to napisz jej, że niech teraz ona ci pomoże bo masz ciężko.

Gość Rodzynek1
Zapamiętaj! Za Twoje dobre serce zawsze baba odpowie nienawiściom.NIE WARTO POMAGAĆ! Jelenie są pod ochroną.Olej jej smsy i pamiętaj o tym co Ci napisałem.

Gość gość
Trzeba było od razu dać do zrozumienia że liczysz na sex wzamian za sponsoring

Gość gość
Oczywiście że warto pomagać cóż za niewrażliwy mój przedmówca.. Problem polega na tym że nie docenia Ciebie a innych tak a rozmawiałeś z nią kiedyś na ten temat? Że zachowuje się jakby się jej to należało? Ze czujesz się niedoceniony itd?

Gość gość Arek
Ja nie liczyłem na sex w zamian za pomoc. Pomagałem bo było jej ciężko. I jedynie oczekiwałem odrobinę wdzięczności i ciepła. Kiedyś wyjaśniliśmy sobie że na nic więcej nie mam co liczyc Jak tylko Przyjeźń.