Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama czworki

czy są tu jakieś mamy CZWORACZKÓW???

Polecane posty

Gość mama czworki

parę dni temu się dowiedziałam, że będę mamą czwórki maluchów. oboje z partnerem jesteśmy w szoku, przez długi czas brałam tabletki i zaszłam w ciążę w drugim cyklu po odstawieniu, prawdopodobnie to miało na to wpływ. przyznam się, że nadal jestem w szoku i nie mogę uwierzyć. nie wiem, jak sobie damy radę, po prostu nie wyobrażam sobie tego...

Gość gość
O jak.fajnie ja tez jestem.w ciazy ale pojedynczej ciekawe jak. Bedziesz je radzic -) dacie rade tylko nie badz humorzasta staraj sie bo.mnie narzeczony w 10 tyg kopnal.w d**e a teraz mamy juz 22 -) ja i moja ksiezniczka kochana gratuluje i wspolczuje a to 1 ciaza?

Gość serioserioserio serio
Moja bardzo daleka znajoma, znam ją tylko z widzenia, ale mieszka niedaleko mnie, urodziła czworaczki, wszystkie dziewczynki w 2012 roku, na początku było fajnie, pisali o nich w gazecie, a w tym roku zgłosili się do Szlachetnej Paczki... Nic nie mówię, bo to nie twoja wina, póki co ciesz się, a ja ci z całego serca gratuluję :), daj radę, pewnie za parę miesięcy będę cię na łóżku szpitalnym oglądać jak juz urodzisz :). Wszytkiego najlepszego :)

Gość serioserioserio serio
Z tym oglądaniem chodziło mi o to, że pewnie przyjdzie do ciebie tv :).