Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ta sa wody płodowe ? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej mamusie mam pytanie jesten 22 tc ciazy. Malutka od jakis kilku dni strasznie mnie kopie na dole az mnie krocze boli i od kilku dni jak kaszle pocieka mi jakas wydzielina wodnista dzis od rana jest ona zielona taka nie sa jakies mega duze ilosci ale wkladka przesiaka czy to moga byc wody plodowe ?

Gość gość
na twoim miejscu bym pojechała do szpitala zanim bedzie za pózno. lepiej nie ryzykowac

Gość gość
Odpiszcie prosze to moja 1 ciaza i sie boje do.tego jakos boli mnie dziwnie w prawym.boku ,,

Gość gość
Na twoim miejscu jak najszybciej zgłosiła bym się do szpitala. Jeszcze dziś. To nie żarty

Gość gość
Na twoim miejscu jak najszybciej zgłosiła bym się do szpitala. Jeszcze dziś. To nie żarty

Gość gość
Ale moze to.byc.jakas infekcja

Gość gość
A moze to dziecko.ci sie tak ulozylo i cieknie ci mocz

Gość gość
A. Wiecie jakie jak mozna sprawdzic czy to wody plodowe i jak to wyglada dokladnie

Gość gość
To czy są to wody plodowe sprawdzają w szpitalu, mają takie paski testowe, zgłoś się do szpitala

Gość gość
Hm ostatnio jak bylam i zle sie czulam.grypa to kazali mi kupic ibuprom a jak mowilam.ze slabiej czuje ruchy to nawet usg nie zribili akaszel taki mialam.ze dziecko salta pewnie robilo az pod biust

Gość gość
Może być pęknięcie pęchcerza płodowego i sączenie sie wód. Nie siedź na kafe tylko pędem do szpitala , bo będzie za późno.

Gość gość
Sprawdzalam na wacie i jak lezalam.na plecach nic nie lecialo ale jak. Bylam.w wc a mam zaparcia. Probowalam.sie zalatwic pocieklo do.wc taka.jakby woda spieniona albo z mydlem.no nie wiem jak to nazwac za pol godz pojade czekam.za chlopak przyjedzie po mnie

Gość gość
Ja tak mam od poczatku ciazy. Czasem mniej,czasem wiecej... Czasem pocieknie az kapie po nogach. Najgorzej bylo w pierwszym trymestrze,przy wymiotach az tryskalo. Jeden ginekolog powiedzial,ze to grzybek,a drugi ,ze to normalne w ciazy jesli nie swedzi,nie piecze,nie ma koloru zoltego itd. Bralam pimafucin,ktory nic mi nie pomogl,wiec moze taka moja uroda... Jestem teraz w 30tygodniu. Ale tak,jak mowie - na kazdym badaniu mam prawidlowa ilosc wod plodowych i kontrolowalam to kilka razy u gina. Twoje uplawy maja zielony kolor, moje byly bezbarwne lub biale. Na Twoim miejscu dla swietego spokoju sprawdzilabymto u lekarza.

Gość gość
Sprwadzalam zapach i jest taki slodkawy kurde no

Gość gość
Napisz koniecznie jaka diagnoza jak bedziesz w szpitalu. Ale zeby tak dziecko kopalo aż do bolesnosci krocza:) jeszcze sie nie urodziło a juz broi w brzuchu mamy.

Gość gość
w aptece tez mozesz kupic specjalne wkladki i sprawdzic czy to wody. Obstawiam,ze to zwykla infekcja. Albo tak juz masz :)

Gość gość
Napisze jak tylko bede mogla. Jeszcze 15 min i wyjezdzam stresuje sie bardzo a co do kopniakow to wy tak.nie mialyscie ze bolalo was krocze ,,?kurcze mnie do tego boli w prawym boku ale to nie wyrostek. A mala lobuziara jest ja tez swoja.mame kopalam mocno i bardzo czesto ,

Gość gość
Wiem ze moge tylko bardziej mi sie oplaca do szpitala jechac bo tyle samo drogi co do apteki najblizszej otwartej 30 km

Gość gość
Możliwe jest, że to nietrzymanie moczu co u kobiet w ciąży jest bardzo normalnym zjawiskiem,jednak każde takie zdarzenie bezwłocznie trzeba skonsultować z lekarzem. Wiele przeszłam w ciąży - możesz doczytać to na moim blogu poświęconym ciąży i macierzyństwie (znajdziesz tam kilka bonusów kompletując wyprawkę w postaci kodów rabatowych) MartynaG.pl

Gość gość
Mialam.juz uplawy od infekcji i byly obe biale badz delikatnie zolte a.niezielone.a badania z posiewu.odebralam.3 dni.temu i sa dobre

Gość gość
Odrozniam mocz od innej wydzieliny rano.jak wstalam.mialam.mokra podpaske i.byla na.niej wodnista zielona wydzielina a zdaza mi sie popuscic mocz ale to czuje jak.mi pocoeka a ta wydzielina byla.tez w dzien i poczulam dopiero.jak.juz mialam.mokra wkladke.wiec nie wiem

Gość gość
Mała łobuziara albo lobuziak :) moze chce ci dac do zrozumienia żebyś jakas bajkę włączyła albo zjadła cos słodkiego :)

Gość gość
Jadlam slodkie to tak szalala jeszcze bardziej podobno mala ksiezniczka bedzie ja juz gotowa ijade zaraz ,

Gość gość
Jeszcze sie nie urodziła a juz daje popalić

Gość gość
i jak?