Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozgryźć tego faceta? co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim, zapoznałam go poprzez sympatię około miesiąca temu. jednakże, on studiuje, ja jestem w maturalnej klasie to mamy dość ograniczony czas. jednak ja codziennie miałabym choć godzinkę na porozmawianie, zaznajomienie się z nim. od początku znajomości rozmawialiśmy kilka razy. nie sądzę, że wynika to z jego braku czasu, ponieważ widziałam go kilka razy na sympatii, a na gg do mnie nie napisał. przed świętami również był jeden dzień, a dopiero wczoraj się odezwał. trochę męczy mnie to, że kiedy już jest, to nie ma o czym rozmawiać, bo nie wiadomo od czego zacząć. on jest chyba maniakiem gier komputerowych, kiedy rozmawiamy to jest lekkie opóźnienie czasowe, ponieważ on gra. podał mi swojego fb, na którym jest na komputerze, ale nie ma go na gg, nie wiem, może siedzi na niewidoku, nie odpisuje mi. czy taka znajomość ma szanse rokować? jak Wy to oceniacie?

Gość gość
dodam, że jak już się spikniemy na tym gg, to on wydaje się być miły dla mnie, może trochę zainteresowany, ale nie do końca. rozmowa przebiega miło, bez jakiegoś słodzenia typu buziaczki. raczej nie wypytuje mnie o nic, rozmowa toczy się tak sama. czasami ja próbuję jakoś zagadać, podpytać, ale on nie zapyta sam o cos

Gość gość
moze on nie szuka kogos na powazne, moze szuka tylko kolezanki skoro jest tak zapatrzony w swoje gierki

Gość gość
Dla unnych tez naoewno jest mily. Nic was nue laczy i dlatego nie macie o czym gadac. Widac tez mu za bardzo nie posobasz, skoro nie ciagnie kontaktu. Daj sobie spokoj.

Gość gość
a jak go podejść, zapytać wprost? bo kiedy już rozmawiamy to jest naprawdę miło.

Gość gość
No jest mily, bo przeciez nie bedzie sie chamsko do kogos odzywal. Sorry, ty bys chciala czegos wiecej niz on.

Gość gość
ja naprawdę chcę go tylko poznać, bo trzymam dystans i uważam, że musi być równowaga. pisałam mu kilka razy, że mało wchodzi i że chciałabym częściej z nim rozmawiać, bo jest miło itd. mimo to dzisiaj cały dzień siedział na fb, a na gg nie napisał. czasami jest dostępny na gg, ale tak jakby go nie było, nie wiem, bo potrafi być 3 dni całe dostępny i w nocy, tak jakby nie wyłączył kompa. jest starszy ode mnie 2 lata.

Gość gość
Zrozum, ze on nie ma ochoty poznawac ciebie...zaczepiasz to odpisuje...

Gość gość
on sam tez pisze, kiedy jest dostępny to czekam az napisze i pisze :-) tylko chyba ma problem z rozwinięciem rozmowy, bo jest zajęty gierka.

Gość gość
no to masz podgląd jakby wyglądał wasz związek - czyli on gram w gierke a ty zajmij się sobą

Gość gość
No, ale pisze sporadycznie i nie bardzo ma o czym, wiec z tego nic nie bedzie. Gdyby byl zainteresowany, to by sie czesciej odzywal i napweno by wiedzial o czym pisac...

Gość gość
chyba tym razem sie nie odezwę w ogóle jako pierwsza, a jak on napisze do mnie kiedy sobie o mnie przypomni to postawie tak sprawę, żeby to on nakrecal i prowadził rozmowę. dałam mu juz do zrozumienia, że chce częściej z nim rozmawiać, karty rozlozone na stol. czas na jego ruch.

Gość gość
Dajsobie siana,nie zależy mu,jakby mu zależało to sam by szukał kontaktu.Na studiach pewno ma w realu kobietę.:-(

Gość gość
naposz do niego z innego konta, zaloz drugie konto na sympatii i wez zaloz inne gg i wtedy zobaczysz czy zachowuje się inaczej czy juz taki jest

Gość gość
nie wie co trac***atrząc w gierkę :-D

Gość gość
pewnie nie możesz na co liczyć, bo woli gierki od ciebie