Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozgryźć tego faceta? co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim, zapoznałam go poprzez sympatię około miesiąca temu. jednakże, on studiuje, ja jestem w maturalnej klasie to mamy dość ograniczony czas. jednak ja codziennie miałabym choć godzinkę na porozmawianie, zaznajomienie się z nim. od początku znajomości rozmawialiśmy kilka razy. nie sądzę, że wynika to z jego braku czasu, ponieważ widziałam go kilka razy na sympatii, a na gg do mnie nie napisał. przed świętami również był jeden dzień, a dopiero wczoraj się odezwał. trochę męczy mnie to, że kiedy już jest, to nie ma o czym rozmawiać, bo nie wiadomo od czego zacząć. on jest chyba maniakiem gier komputerowych, kiedy rozmawiamy to jest lekkie opóźnienie czasowe, ponieważ on gra. podał mi swojego fb, na którym jest na komputerze, ale nie ma go na gg, nie wiem, może siedzi na niewidoku, nie odpisuje mi. czy taka znajomość ma szanse rokować? jak Wy to oceniacie?dodam, że jak już się spikniemy na tym gg, to on wydaje się być miły dla mnie, może trochę zainteresowany, ale nie do końca. rozmowa przebiega miło, bez jakiegoś słodzenia typu buziaczki. raczej nie wypytuje mnie o nic, rozmowa toczy się tak sama. czasami ja próbuję jakoś zagadać, podpytać, ale on nie zapyta sam o cos

Gość gość
może sam nie wie czego szuka?

Gość gość
Słuchaj swojej intuicji. Widać że on to nie ten.