Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina czy praca

Polecane posty

Gość gość

od 7 miesiecy mieszkam w UK, udalo mi sie dostac super prace ale to byla tylko sezonowka. Przed Bozym Narodzeniem nas zwolnili... Ok pogodzilam sie z tym, ale juz od poczatku postanowilam sobie ze w styczniu jade na jakis czas do Polski i koniec. Od kilku pierwszych dni w Anglii juz mega tesknilam za domem, lapalam depresje... Wiec na ten powrot do domu czekalam bardzo dlugo. Kupilam sobie bilet na 15 stycznia i powrot po dwoch tygodniach. A tu co? Wczoraj zadzwonili do mnie z tej firmy z propozycją pracy... No i co tu zrobic jak ja mam te bilety i juz tak bardzo nastawilam sie na wyjazd? Odliczałam dni az zobacze rodzine... Ale tez zalezy mi na tej pracy bo w tym miesice to chyba jedyny "zakład" ktory mi naprawde odpowiada, normalne warunki pracy jak przystało na 21 wiek... Co wybrać? Ten wyjazd i kilka chwil z rodzina i przyjaciolmi czy prace?

Gość gość
Zależy co jest dla Ciebie ważniejsze. Jeżli planujesz pobyć w UK dłuższy czas to wybierz pracę. Tym bardziej że warunki spełniają Twoje oczekiwania. Spróbuj odstąpić bilety dając ogłoszenie. Tąsknota tęsknotą ale kiedyś musisz osciąć pępowinę. Rozwodu z rodziną nie weźmiesz a prawdziwi przyjaciele przetrwają czas. Powodzenia.