Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzały gość

Mam ochotę na dojrzałą blondynkę:)

Polecane posty

Gość czarnobiały
Też bym chętnie Cię poznał by wielbić Twe zmęczone po ciężkim dniu ciało na wielkim łożu usłanym milionem płatków róż przy blasku tysiąca świec i lampce czerwonego wina ... z dala od szarej rzeczywistosci ... sam na sam ... gdzie blask księżyca przez małe okienko muska Twe ciało ...

Gość gość
no to mnie zniecieciles, ja chce rzniecia a ty mi pseudopoezja wyskakujesz dziekco...

Gość gość
25 latek / Skierniewice / tborowski@vip.onet.pl

Gość mądre jajo
sam bym tego ogłoszenia lepiej nie zredagował....jakby któraś z Pań była z okolic 3miasta i chciałby się spotkać z kulturalnym 37 latkiem....czekam z utęsknieniem

Gość czarnonabiałym
Z chęcią bym Cię zerżną na tym wielkim łóżku ... zlizując wino z Twego ciała ... od stóp ... przez uda ... pośladki ... rozchyliwszy je troszke i wsunąwszy między nie jęzorek ... ... liżąc zachłannie ... ...

Gość kropkanadi_
Urocze

Gość gość
kobieto z łodzi, jeśli chcesz się poznać napisz na maila, podałem go o 22:06:) ja uciekam pa!

Gość czarnonabiałym
... podsunąwszy poduszkę pod Twe łono ... by bardziej wypięta była Twa d.u.p.c.i. ... dłońmi muskając Twe plecy prężące ... czując jak się napinasz ... jak uda Twe drżą ... jak polekujesz rozkosznie ... Twój zapach i smak ... ...

Gość cichataka
Ja bym ci się czarnonabiałym na tym łożu oddała ... wśród tych płatków róż i winem czerwonym polana

Gość cichataka
czarnonabiałym jesteś tu?

Gość gość
sama rozkosz .... te same pragnienia....te same oczekiwania....identyczne predyspozycje.....układ idealny. Kobieta ja wino oraz mężczyzna jak ogrodnik , który chciałby wypielęgnować jej odrobinę zaniedbany ogródek. Ogrodnik z 3miasta czaka na zlecenie pppqqq1@o2.pl

Gość czarnonabiałym
Jestem cichataka jestem

Gość pppqqq1
jesteś bo jesteś...czy jesteś może po trosze , że ja jestem. Jeśli jesteś tutaj bo ja jestem... to co dalej? Zaproponujesz dalszy scenariusz?

Gość cichataka
pomożesz mi spełnić marzenia

Gość gość
ale kto ..bo wkradł się mezalians

Gość czarnonabiałym
opisz się cichataka. Co masz a co byś chciała.

Gość cichataka
Co mam. Za dużo to już nie mam. Dojrzała blondynką akurat jestem. Po rozwodzie - tak się ułożyło. Dwoje dzieci już dorosłych. Była kiedyś może miłość. Po tem zdrada i rozwiały się marzenia. Chciałabym chociaż przez chwilę przeżyć prawdziwą rozkosz. Chciałabym odpłynąć choć na chwilę. Zapomnieć choć na chwilę. A ty czarnonabiałym napiszesz coś o sobie.

Gość gość
tylko czarnobiały ma prawo do korespondencji z panią...czy inni też mogliby być brani pod uwagę????

Gość czarnonabiałym
Ja wolny w sumie jestem. 37 lat już po tym świecie chodzę. Co mam. A mam 11 szalonych chrześniaków. Trochę znajomych domek pod lasem i mały warsztat samochodowy ... I chętnie bym spełnił Twoje marzenia.

Gość cichataka
Czarnonabiałym czymś mnie zainteresował i jak na razie dalej interesuje :-) ... czarnonabiałym taka gromada chrześniaków. Podziwiam :-)

Gość cichataka
Czemu jesteś sam?

Gość cichataka
Jesteś tu jeszcze czy się rozmyśliłeś?

Gość czarnonabiałym
Jeszcze jestem

Gość gość
Wymiencie się mailami,zanim ktoś wam to zepsuje... Trochę odwagi:-)

Gość cichataka
Długo każesz na siebie czekać. Co robiłeś kiedy cię nie było?

Gość cichataka
Chciałam to właśnie zaproponować tylko czarnonabiałym coś słabo zaczął się odzywać :-(

Gość czarnonabiałym
Siedzę jeszcze w warsztacie i właśnie skończyłem robotę. Ręce umyte i jestem już tylko dla Ciebie. Czemu jestem sam. Ramione serce czasem długo się goi. Straciłem żonę i dziecko 7 lat temu i musiałem się pozbierać i nauczyć się żyć od nowa.

Gość cichataka
O tej porze w warsztacie nie normalny jesteś. Jak teraz wygląda Twoje życie. Potrafisz jeszcze zasłać łóżko płatkami róż przy blasku świec?

Gość cichataka
Może przejdziemy na @ bo nie wiem co mam Ci teraz napisać. Było romantycznie i namiętnie ... zeszło na takie tematy życia. Zmieszane mam teraz uczucia.

Gość czarnonabiałym
Tak wygląda żeczywistość. Każdy coś przeżył albo przeżywa. Bądźmy dalej namiętni i romantyczni :-) i myślę, że nie raz rozdmuchamy te płatki róż przy blasku świec. Jak podam @ to nie wiem czy napiszesz.