Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mussse

DO FACETOW: Przeszkadzalo by Wam to ze dziewczyna jest starsza od Was

Polecane posty

Gość Mussse

Tak o pare lat. Jakie macie podejscie do tego? Jesli Wam to przeszkadza to dlaczego?

Gość gość
Ja kocham starszą mam 21 lat.

Gość gość
Ja bym mógł uprawiać seks z taką dziewczyną bo to bardzo podniecające a jestem młodym facetem takie +40 są sexi dla mnie

Gość Mussse
Witam Wszystkich! :) gosc 22.16 ile jest miedzy Wami roznicy?

Gość gość
Mam zone , ale kocham inna. Ja mam 29 lat kocham kobiete 35 letnia. Kocham ja nad zycie. Z zona jestem no wpadlismy, presja rodziny itd. A moja miloscia jest inna, wspaniala kobieta , zona ma 25 lat i do piet jej nie dorasta. Mohe zycie jest smutne, tak mnie to cholernie boli....

Gość Mussse
Wspolczuje. To musi bolec... Nawet sobie nie probuje wyobrazic do przezywasz.

Gość Mussse
A mogblys opisac jaka jest roznica miedzy Twoja zona a ta druga starsza kobieta? czemu Twoja zona jej do piet nie dorasta?

Gość gość
Zona ma 25 a tamta 35... Czyli 10 lat hmm, zone mam atrakcyjna ale wredna, zero poczucia humoru ciagle mnie ochrzania...czepia sie, jest wulgarna . Kobieta mojego zycia to moj ideal, piekna mimo pierwszych zmarszczek, spokojna, wrazliwa. Wspqniala, los sprawil ze poNalem ja po slubie. Ona ma tez meza i dziecko. Nigdy razem nie bedziemy... Niedawno bylismy 2 dni razem na wyjezdzie. To bylo niebo. Nie oceniaj mnie. Kocham moja corke , z jej mama bylem rok zanim wpadlismy. Mialem z nia zerwac bo to jej nie kochalem... Ale jest jak jest. Czasem mysle zeby odejsc., nie do kochanej mojej, nie chce niszczyc jej zycia. Chce byc sam , sam cierpiec bo moje zycie to porazka

Gość Mussee
Napewno nie bede Cie oceniac. Zycie nie jest takie proste jak sie niektorym wydaje. Mam nadzieje ze znajdziesz droge i spokoj. Przynajmniej teraz wiesz ze cudowne kobiety istnieja. Szkoda ze Twoja zona jest taka niemila.

Gość Musssee
Ja zostalam odrzucona tylko na podstawie roznicy wieku. 7 lat bylo miedzy nami. A podobno bylam sliczna, wyjatkowa, inteligentna i seksowna, ciepla. Znajomosc sie skonczyla na podstawie wieku. Dlatego z ciekawosci chcialam sie dowiedziec jak mezczyzni patrza na roznice wieku.

Gość gość
Chciał Cię przelecieć , poeksperymentował, sprawdził ,nie warto było,trzeba myśleć głową ,a nie sercem, rozsądek i jeszcze raz rozsadek

Gość Mussee
Chyba tez wyczul ze mu nie wskocze do lozka na dzien dobry. Mieszkamy w dwoch roznych miastach!! Wiec, tak chyba nie chcialo mu sie wysilac.

Gość gość
Pewnie,że nie chciało mu się działać,uznał,że ty masz wszystko zrobić, niech spada ,poznasz nie jednego fajnego faceta.

Gość gość
Dzieki ze mnie nie oceniasz. Ozenilem sie z moja I. Bo sam jestem z rozbitej rodziny i moje dziecko ma miec ojca Jesli ten twoj Cie olal bo jesstes starsza to jest idiota tyle w temacie. To emocjonalny d**ek. Nie jest Ciebie wart!!! To szczeniak myslacy fiutem . Mlodosc mija. Moja zona jest mloda ale co z tego? Jak jestem przy niej wrakiem czlowieka! Cale szczescie ze jest dobra mama aczkolwiek czesto sama imprezuje... Oddalbym wszystko, zeby byc z tamta . Byc przez nia kochanym i to ze jest starsza nie ma zaczenia.

Gość gość
Znajomość z internetu i jeszcze coś sobie obiecywałaś po młodszym?

Gość Musssee
do Gosc 22.57 Dzieki!!! Tez pomyslalam ze jest niedojrzaly emocjonalnie niestety. Pewnie czujesz sie tak jakbys byl w slepej uliczce z tym wszystkim? Musisz sie trzymac. Nie wiadomo co Ci jest pisane....:) Nie trac nadziei.

Gość Mussseee
Nic sobie nie obiecywalam :)

Gość gość
Ja się podkochuje w starszej koleżance o 10 lat ona ma ułożone życie męża dzieci dom, ahhh gdyby była z mojego rocznika i wolna :(

Gość Mussee
Ale nie jest z Twojego rocznika.... jest starsza. A jakby byla wolna to co?? A ile masz lat?

Gość gość
mi sie podoba mlodszy

Gość Musssee
Dzieki Verde3, wlasnie w to chce wierzyc!! Niestety jestem niepoprawna romantyczka...:( I wierze w to cos.

Gość gość
ja nigdy nie chciałam młodszego a zawsze jakoś się tak układało ze tacy się o mnie starali. Miałam piękny romans z facetem o 8 lat młodszym, skończyło się z powodu ciąży jego panny- rozstali się zanim zaczęliśmy być razem i po paru miesiącach oznajmiła mu ze jest w ciąży i nie można jej już usunąć. Też presja rodziny na ślub itp. Teraz mam romans z młodszym o 12 lat, nie sądzę żeby chciał ze mną być do mojej starości, ale na razie jest zachwycony, jeszcze nigdy facetowi tak się wszystko we mnie nie podobało

Gość gość
czy mozna sie zakochac w kims starszym?

Gość Musssee
do Gosc 22.14 Gratulacje! :) dobrze ze Ci sie z nim uklada. To bardzo mile widziec fascynacje faceta.....bardzo przyjemna rzecz. A mozesz powiedziec ile masz lat?

Gość gość
ze mna chcieli sie spotykac duzo mlodsi

Gość gość
ja 41 on 29

Gość gość
23:22 ja pierdzielę taka różnica to dla mnie jak matka z synem i nie do przyjęcia, ale to Twoje życie i Twoja decyzja.

Gość gość
niektorzy lubia starsze

Gość gość
taka różnica to dla mnie jak matka z synem wiesz, w naszym kraju nie rodzi się w wieku 12 lat :) to po pierwsze, poza tym jak będziesz miał koło 30 to zobaczysz , ze różnice wiekowe się jednak niwelują, , to nie taka sama różnica jak między 18 latkiem i 30 latką :)

Gość gość
jeden facet 20 letni chcial sie spotykac z 60