Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mussse

DO FACETOW: Przeszkadzalo by Wam to ze dziewczyna jest starsza od Was

Polecane posty

Gość gość
kiedys 17 latek podrywal mnie po 3o

Gość gość
Ze mną jeden małolat chciał seksu w toalecie, zaproponował bez oporów ,byłam zszokowana, to też miłość?

Gość gość
ja też miałam takiego 18 letniego absztyfikanta jak miałam 30 lat, chłopak startował do wszystkich w tym wieku, ale nawet seksu bym z nim nie chciała, to jak z dzieckiem. Ta buzia chłopczyka i te infantylne teksty w rozmowie, brrrrr

Gość gość
Ze mną jeden małolat chciał seksu w toalecie, zaproponował bez oporów ,byłam zszokowana, to też miłość? nie , to zaliczanie ciekawych eksponatów do kolekcji: mulatka, dziewica, starsza, dwie, bliźniaczki itp

Gość gość
a moj mi sie podobal

Gość gość
zaluje ze sie nie spotkalam z mlodszym

Gość gość
nie miejcie złudzeń ! Starsze kobiety są bez szans na dłuższą metę bo dużo szybciej starzeją się od mężczyzn. Więc o ile w młodościstarszość kobiety to nie musi być problem dla gościa to około 40-tki to jest już poważny problem.

Gość gość
23:47 nie mamy złudzeń cały czas udowadniamy ,że to nie ma sensu!!!

Gość gość
starsza? Nigdy w życiu ,tylko młodsze

Gość gość
nie miejcie złudzeń ! Starsze kobiety są bez szans na dłuższą metę a ty naprawdę myślisz,że my starsze kobiety chcemy być z tymi młodymi do emerytury? paradne, no paradne

Gość gość
mnie to przeszkadzało...rozwiodłem się z tego powodu...

Gość gość
starsi nie tylko mlodsi

Gość gość
podobaja mi sie mlodsi

Gość gość
bo dużo szybciej starzeją się od mężczyzn. żebyś ty wiedział ilu zdziadziałych 30 latków widziałam, zęby do wymiany, włosy wyszły, brzuch za to się powiększa. Myślisz,że dlaczego biorę młodszych a nie równolatkow: bo większość facetów w moim wieku to stare dziady z uwiądem, fizycznym i mentalnym. Za 10 lat część z nich już pójdzie dopiachu

Gość gość
ze mna chca sie mlodsi umawiac

Gość gość
mi sie starsi nie podobaja

Gość gość
Ja od 11 lat jestem z kobietą starsza ode mnie o 10 lat. Miałem 23 gdy się poznaliśmy. Powiem szczerze, nie sądziłem że to się uda. Zawsze byłem miłośnikiem MILFów, takiej babki starszej ode mnie, zadbanej, nie omijającej w bawełnę. Jednak przede wszystkim widząc figurę ani trochę dziewczęca, chuda tylko pełne, krągle kształty.. Na widok pełnej soczyste dupke to lizalbym do białej kosci. I u mnie tak bylo: sex dużo i dobrze. Żyjąc z taką latami widzę inna wielka zaletę. Taka babka wie czego chce i to mówi-zero much w nosie

Gość gość
Taka babka wie czego chce i to mówi-zero much w nosie to prawda, z wiekiem człowiek przestaje się bawić w fochy itp., szkoda na to czasu i energii

Gość Musssee
Dzieki za podzielenie sie swoja historia. U mnie bylo tak ze jak sie dowiedzial ile mam lat, to nagle zaistniala roznica pokoleniowa, ze nie bedziemy sie rozumiec ( do tej pory rozumielismy sie swietnie). Ze z taka roznica wieku on nie moglby stworzyc zwiazku...?! Do konca tego nie rozumiem. Pozatym ja wygladam 10 lat mlodziej niz mam.

Gość gość
na starej piczy młody się ćwiczy, takie są prawa natury, pociągaja gówniarzy dojrzałe dobrze wyglądające kobiety ale ch.j wiecznie stał nie będzie, jesli cellulit zakłuje w oczy

Gość brak pomyslu na nick
7 lat starsza kobieta to przepasc. patrzac obiektywnei kobiety szybciej sie starzeja niektore potrafia wygladac na 20 lat wiecej faceci znacnzie rzadziej az tak sie zmieniaja wiec na dluzsza mete chyba to nie mialo sensu. druga kwestia to kobiety psychicznie sa bardziej dorsle wiec tym bardziej starsza kobieta o 7 lat mysli jak kilkanascie lat starszy od niego facet wiec macie male szanse aby sie dogadywac.

Gość brak pomyslu na nick
Pozatym ja wygladam 10 lat mlodziej niz mam. >>kazdej kobiecie sie tak wydaje :D zwlaszcza jak juz nie ma 20 lat.

Gość gość
Oczywiscie, ze da rade. Znam kilka takich par i maja sie swietnie:) Kilka lat to zadna roznica, w obie strony, o ile dba sie o siebie:) A mlodszy mezczyzna i troche starsza dziewczyna stanowia idealne polaczenie!

Gość gość
Miałbym być z kobieta która ma więcej zmarszczek ode mnie?

Gość gość
ale gdzie ?na doopie?

Gość gość
rzekła starsza kobieta

Gość gość
ja nie mam ni tam ni tu tylko się dopytuję,które bierzesz pod uwagę? w sumie to dość istotne

Gość gość
niektorzy mlodzi chca sie umawiac ze starszymi i taka jest prawda.

Gość gość
mialam duzo propozycji od mlodszych.