Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból w prawym boku wysokosc biodra. ciaza

Polecane posty

Gość gość

Jestem 21 tc ciazy mialam.przez cala ciaze z 5 razy wymioty i to na samym poczatku . Dzis zaczelo mnie mdlic i cofac mi sie jedzenie od 12 tyg tak.nie mialam do tego doszedl bol w lewym boku na wysokosci bioder czestomocz i bolesne krecenie sie dziecka i kopniaki raz kopie nad pepkiem raz bardzo nisko , myslicie ze to moze byc grozne dla dziecka ?

Gość gość
Odoiszcie

Gość gość
Nikt nie.odpisze mnie.boli.coraz bardziej

Autorko, nie szukaj odpowiedzi na forum, najwyżej sugestie. Mnie bobolewało na początku tu i tam, ale nie było to nic groźnego. Każda ciąża jest jednak inna i tego się trzymajmy.

Gość gość
Liczylamna jakies rady , co robic nie bede latac po szpitalach z kazda dolegliwoscia jak ona nei zagraza mojemu dziecku bo moj najblizszy szpital jest jednym wielkim dnem niestety

Gość gość
To moze zadzwon do swojego lekarza lub poloznej i zapytaj.

Gość gość
Nie mam.swojej poloznej.a lekarza nr tez nie.mam u mnie sie.nie daje nr lekarza itp

W ciąży żadna dolegliwość nie jest pierdołą. Tak sobie myślę, że jeżeli dziecko zachowuje się inaczej niż zwykle, jest bardziej *****iwe lub zbyt apatyczne, a ból jest dokuczliwy i wystąpił niespodziewanie i pierwszy raz, to powinnaś zgłosić się do lekarza/szpitala. Dla własnego spokoju.

Nigdy nie byłam na tym etapie ciązy, więc niewiele mogę pomóc. Ale wydaje mi się, że takie kopniaczki nie są groźne. :) Najlepiej spróbuj zasnąć, do rana może przejdzie.

W sumie racja... Jeśli tak bardzo się martwisz, to zgłoś się do szpitala.

Jasne że tak. Ja wolałabym narazić się na dogadywania i złośliwe uśmieszki szpitalnego personelu (u mnie na szczęście tak nie ma...), że jesteś przewrażliwiona i przesadzasz, niż potem pluć sobie w brodę do końca życia. Jesteś odpowiedzialna za tę kruszynę już teraz, nie od momentu porodu.

Gość gość
Wlasnie dziecko. Zachowuje sie jakos inaczej i kopie raz gora raz dol a kopie od 17 tyg wiec juz mniej wiecej wiem.co.i jak . Wzielam.nospe poczekam.z godzine jak nie przejdzie pojade do szpitala bo.nie dam rady.zasna a chyba nie mozliwe zeby dziecko kopalo.w lewym boku a prawym.bolalo co i tym myslicie?

Gość gość
Nie wiem czy dzis mam zly dzien czy jak ale najpierw sie malo ruszala od rana pozniej troche ruszala ale bardzo bolesnie od rana chodze bardzo czesto oddawac mocz a do tego od kilku godzin mam.ndlosci i jzu 3 razy zwymiotowalam a ja wymiotowalam.tylko 5 razy przez caly okres mojej ciazy,no i ten bol w boku no jest chwilowy i taki tempy co kilka.minut a moze to skurcze?

Gość gość
Jedz do szpitala. Lepiej sprawdzic.

Irytuje mnie Twoja niefrasobliwość. Łyknęłaś no-spę i nie będziesz mogła teraz stwierdzić, czy ból się nasila czy nie. Na izbę marsz!

Gość gość
Leć do szpitala. Mnie po takich dolegliwościach wycieli wyrostek. W 6 miesiącu!

Gość gość
Ja.nie mam.juz wyrostka.wyciety mam ,dawno a co lecenia.natychmiast hm.musze zalatwic.jakis pojazd bo.na.pieszo nie.dojde 30km

Gość gość
Podbijam.ja mam podobne objawy wiecie cis .a ten.temat?

Gość gość
To co wiemy masz napisane wyzej. Do szpitala!

Gość gość
Ta. Pani co pisala post nie pisze nic wiec myslalam ze wiecie cos na ten remat