Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młody dla starszych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem młodym chłopakiem mam 20 pare lat mniej niż 25 ;) i powiem wam że nie wiem dlaczego ale jakoś bym chciał spotykać się z dziewczyną starszą od siebie , interesują mnie strasze dziewczyny w wieku 28-33lat ;) czy to jest normalne jak myślicie, i czy miałbym szanse ? No i czy są tutaj jakieś które by mogłby mieć partnera młodszego nie przeszkadzałby wam wiek ? ;)

Gość gość
na prawdę za staruszki się zabierasz :D no chłopie z 5 lat różnicy to nie różnica

Gość gość
Zacznij używać przecinków, bo wychodzi na to, że masz mniej niż 5 lat :-D

Gość gość
no a czy to coś złego? chyba są takie przypadki że dziewczyna jest starsza od swojego chłopaka, mi chodzi o takie dziewczyny wieku 27-30pare lat, chyba moge chcieć mieć starszą o pare lat ;) , są tutaj takie które by się umówiły z młodszym chłopakiem na randke ?

Gość gość
a się czepiasz, nie będe się w to bawił tutaj ;)

Gość gość
takie przypadki się zdarzają

Gość G30
a nawet chtnie by sie umówily:)

Gość gośćan
mam 30 i mogla bym sie spotykac z mlodszym ale nie na sex tylko tak normalnie. z tym ze facet moze byc mlodszy ale musi byc umyslowo rozwiniety. np taki ktory w kolo gadal by o grach komputerowych albo cwaniaczyl jaki to z niego kozak bo pobil 3 na raz juz bym sie nie spotykala

Gość gość
Czy są w ogóle faceci, których interesują kobiety w ICH WIEKU? chyba wyginęli, albo lecą na gimnazjalistki albo na tzw mamuśki :)

Gość gość
mam 28, nie mogłabym się spotykać z młodszymi, nawet jeśli w sumie różnicy kolosalnej nie ma, tak jak np 5+-, nawet jeśli chodzi o sex tylko i wyłącznie, nie i koniec, z resztą gustuję w dużo starszych Panach :)

Gość gość
A powiedzcie mi czy też są jakieś kobiety które by mogły pójść do łóżka z facetem młodszym o pare lat o 5-8lat? są tutaj jakieś ?

Gość gość
Ja tam bym się chciał spotykać z kobietą starszą ode mnie, tak o pare lat 5-8 ;) mam 23lata , na pewno jakieś tam mają już doświadczenie życiowe, więc myśle że to dobrze by tak było ;) a wiem że są takie przypadki że kobieta jest starsza o pare lat od swojego faceta

Gość gość
więc chyba i ja też mam szanse ?!