Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ze stolicy

Czy warto wdać się w związek z ciężarną niebędącą w związku?

Polecane posty

Gość gość ze stolicy

Proszę, napiszcie co tym sądzicie? Mam kolegę chcącego to zrobić, ale ja jemu odradzam. Mam rację?

Gość gość
idz w pz -du

Gość gość
zależy czy są dla siebie stworzeni czy nie,ale dobrze być ostrożnym bo duże zobowiązanie i ważne jaka jest ,za mało danych,zgwałcili ją czy zadała się z idiotą czy sama durna nic nie wiadomo

Gość gość
może ja ****ać bez gumy :classic_cool: więc na pare razy warto :D

Gość gość
a nie uważasz ze nie powinieneś się wp...ać między drzwi a futrynę. Nie twoja sprawa, są dorośli i wiedzą co robią, a jak nie wiedzą to sami się muszą o tym przekonać

Gość gość
tak racja nie wiadomo nic a Ty się tego nie dowiesz tylko on,więc się nie wcinaj

Gość gość
ale po co mu ta ciezarna, tyle kobiet wolnych po ulicach chodzi, moglby uszczesliwic niejedna ktora jeszcze w zwiazku nie byla, no chyba ze on lubi wyzwania

Gość gość
ja mam dzis 31 lat, i nie rozumiem, czemu wiek miał by byc przeszkodą? zazdrosna jestes?

Gość gość
durna jesteś to jego wybory ,szukaj se innego napalona piczko

Gość gość
ale po co mu ta ciezarna, tyle kobiet wolnych po ulicach chodzi, moglby uszczesliwic niejedna widzisz, ty nie musisz wiedzieć, wystarczy ,że on wie. I że może nie ma ochoty uszczęśliwiać jakiejś niejednej co chodzi po ulicy. Umiesz przyjąć taką wersję czy za trudne?

Gość gość
a czemu nie? a jesli tak pytasz, to mam wrazenie żer w ogóle pytasz czy wartościowa dziewczyna moze byc w ciązy? I oczywiście że może i pewnie znajda sie te bez brzuszka a jednak puste jak beben- na takie sprawy nie ma szuflady.

Gość gość
Nie warto. Będzie płacił na nie swoje dziecko? a swoją drogą dziwna babka skoro się puściła a teraz kolejnego naiwnego szuka...

Gość gość
a czemu nie? a jesli tak pytasz, to mam wrazenie żer w ogóle pytasz czy wartościowa dziewczyna moze byc w ciązy? I oczywiście że może i pewnie znajda sie te bez brzuszka a jednak puste jak beben- na takie sprawy nie ma szuflady.

Gość gość
ja bym tam chcial ciezarna (taka do 25 lat maksimum). to tez czlowiek.

Gość gość
Nie warto. Będzie płacił na nie swoje dziecko? i ty się martwisz o to co i na kogo będzie płacił, bo zapewne facet nie wie, że dziecko trzeba będzie utrzymywać. No porażająca troska wręcz.....

Gość gość
No ja bym wybrakowanego towaru nie brał, mozna miec przecież niedzieciatą

Gość gość
No ja bym wybrakowanego towaru nie brał, mozna miec przecież niedzieciatą o ile jakaś niewybrakowana i niedzieciata na ciebie poleci, a takiej pewności to raczej nie możesz mieć przy swoim poziomie