Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wreszcie zamoczyc

Jak tu żyć jak tak mi sie chcę okropnie ****ać ?

Polecane posty

Gość chce wreszcie zamoczyc

Nie chce ciągle jechać na ręcznym ostatnio byłem w klubie i spotkalem sporo z******tych c**eczek ale żadna z nich chyba niechciala sie bzykac. Jedna pierwsza coś do mnie zagadala to odrazu chciałem ją cmoknac w usta a ta odwróciła głowę to trafiłem w szyje nastepna dala mi swój numer ale nic mi potym.. jak jej napisze ze chodzi mi tylko zeby ja zerznac to urwie kontakt. z jeszcze inną pogadalem tez w tym samym klubie ale gdzieś uciekła. . mam dość. Ciekawi mnie jak inni sobie radzą. macie dużo problemów w zyciu ze wam sie niechce j***c czy jak ? niemyslicie o tym ?

Gość gość
ale ty durny obca kobiete w usta z jaki4j racji ja by ci nawp*****lala za takie cos. idz na d***** jak sie nie chce zwiazku to chyba najlepsze wyjscie

Gość chce wkońcu zamoczyc
a niepomyslalas ze dziewczyny tez na zabawe zeszmacenie przychodzą na dyske ? przeciez dziewczyny tez chcą sie dymac i całować wiec czemu która kolwiek miała by mnie uderzyć. ja bym pragnął zeby jalas fajna tak podeszła i dała buZi niewiem co z tymi laskami. to wydaje sie takie trudne i na nic moja uroda

Gość gość
dobra zwalilem se konia i już mi sie niechce bzykac i całować. temat do zamknięcia