Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj mąż niszczy nasze małżeństwo

Polecane posty

Gość gość
Kolejny związek na odległość... A później klapki z oczu spadają. Widocznie ma problem, albo alkoholowy, albo taki od którego ucieka przez picie. A teraz gdzie siedzicie, w PL czy w Kanadzie?

Gość gość5555555
Jeszcze raz piszę, że skoro wcześniej tak nie pił i nie był agresywny, a mówią o tym też jego rodzice, którzy go znacznie lepiej znają, to znaczy, że to wynik grzybicy. To jest tak, że ktoś kto nie może sobie poradzić ze stresem sięga po jakieś używki. On po alkohol, bo to coś, co znał z domu i co mu smakowało. Mnożą się grzyby i wtedy potrzeba tego więcej, bo one tego chcą, by mogły się mnożyć, bo są pasożytem. Odwyk może pomóc lub nie, a leczenie kandydozy pomoże na pewno, tylko nie możesz pozwolić, by ktoś przyniósł alkohol. Jeśli to zrobi, od razu idź wyrzuć na śmietnik. Potem zostanie jeszcze zmiana przyzwyczajeń, czyli miejsc w których pije, towarzystwa z którym to robi i nauka, jak zdrowiej się zrelaksować, tu jest potrzeba terapia indywidualna. Jeśli na to choruje to Cię nie zdradza, tylko ma spadek libido, a może być też impotentem. Ale to jest odwracalne po leczeniu.

Autorko nie poddawaj sie ,szukaj przyczyny takiego zachowania bo to nie jest normalne ,ze młody facet unika żony.Może bierze jeszcze jakies środki zwiazane z wyglądem i siłownia .Mam takie pytanie czy pilnuje telefonu bo często wiele można sie dowiedzieć własnie z telefonu.Często żona dowaiaduje sie ostatnia o zdradzie męża czy na pewno jest na tej siłowni ,życzę Ci abyś doszukała sie prawdy,pozdrawiam.

Gość gość
dziekuje, telefonu nie pilnuje w ogole. Mam do niego dostep caly czas bo nie mam jeszcze swojego wiec moge korzystac z jego telefonu. Portali spolecznosciowych nawet nie sprawdza. Mieszkamy teraz w Kanadzie i myslalam ze moze sie troche mna znudzil bo jestem tu sama, bez znajomych i rodziny i ciagle spedzam czas tylko z nim, ale mowi ze to nie ma nic do rzeczy. Wzielam sie teraz za nasza diete, poczytalam wiecej na temat candidy, nie bedziemy brac tabletek ale woda z cytryna rano czy apple cider nie zaszkodzi :) alkoholu w domu tez juz nie ma, zobaczymy na jak dlugo bedzie w stanie sie powstrzymac. Trzymajcie kciuki, mam nadzieje ze to pomoze. Dziekuje za wsparcie:)

Trochę w życiu widziałam ale takiego przypadku nie znam ,chyba że była inna kobieta ale jak piszesz nic na to nie wskazuje .A moze miał jakiś przygodny seks i załapał jakąś chorobę ,przepraszam ale taka sytuacja przyszła mi do głowy ale mogę się mylić .Mogę zgodzić sie ,ze nie ma gotowosci seksualnej ale unika nawet przytulania ,bardzo to dziwne .Trzymaj sie ,oby udało się pani rozwiązać problem ,pozdrawiam.

Gość gość
wlasnie gdyby to bylo cos powiedzmy "powszechnego, normalnego" to bym sobie poradzila, ale w tym przypadku nie moge dojsc konca co sie z nim dzieje:( a chcialabym pomoc i jemu i sobie.