Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i wszystko na temat "male jest piękne"

Polecane posty

Gość gość
a ty założyłeś już swojego penisa?

Gość gość
mojej znajomej mąż też wmawia że małe jest piękne, jest naprawde płaska jak deska mogłaby bez stanika chodzić a gdy u niej jestem to wgapia sie cały czas tylko na moje cycki i komentuje a mam C :p zakłamanie facetów

Gość gość
jestem kobietą :P i to bynajmniej nie biuściastą po prostu bawi mnie, że faceciki i tak będą jojczyć że oni tacy biedni bo od nich tyyyle się wymaga, a jak widać sami się mają chuj wie jakie wymagania

Gość gość
Tez mam C, 60C i to jest mikro biust także nazwa miseczki g... mówi jak widać. skoro masz większy to powinnaś to wiedziec, bo dobrze dobrany stanik jest kluczem do wydłużonej świeżości większych cyców.

Gość gość
nieprawda każdy ma inny gust, znam faceta któremu podoba się tylko mały biust, a te z duzem są dla niego nieatrakcyjne wręcz odpychające, ja też np. mam mały i nie wyobrażam sobie by mieć duży, od razu optycznie wyglądałabym na grubszą.

Gość gość
C to średni biust bardzo mały to jest A albo B troche większy

Gość gość
taaak, a G to ma krowa wymiona wedle tego rozumowania :D poczytaj se o rozmiarówce

Gość gość
Jestem facetem i uważam, że partnerce z którą się jest i zamierza być można otwarcie powiedzieć jaki lubi się biust to kwestia dystansu do siebie. Oczywiście w sposób nie obraźliwy, nikt nie jest idealny i zawsze znajdzie się ktoś lepszy od nas trzeba sobie z tego zdawać sprawę. Nic nie jest nam dane na zawsze cieszmy się z tego co mamy :-) A facet który nie zwraca uwagi na biust czy też na inne kobiety w taki sposób aby nie sprawiać przykrośc***artnerce jest.... ... hmmmm Coś z nim nie tak " natury się nie da oszukać " . Większość kobiet eksponuje swoje walory i to działa. Pozdrawiam Panie

Gość gość
Ty lubisz jak twoja laska cały czas komentuje i oblizuje się na widok fajniejszych od Ciebie?

Gość gość
Te od staników, nie znacie cię! W rozmiarówce tak samo ważny jak miseczka jest obwód pod biustem. Ja mam rozmiar 70 D i jest to raczej mały biust, a miseczka jest taka sama jak w 65e, 75c, 80b, 85a. Po tym co piszecie można wywnioskować, że macie źle dobrane biustonosze.

Gość gość
Ty lubisz jak twoja laska cały czas komentuje i oblizuje się na widok fajniejszych od Ciebie? yyy A niech się oblizuje , byle się nie puszczała.

Gość gość
jakie my? jedna baba się mądrowała jak to a=małe, b=jakieś tam itp.

Gość gość
gość dziś Nikt nie lubi, czytaj ze zrozumieniem tak się oglądaj żeby nie sprawić przykrości czyli ma tego nie zauważać.

Gość gość
aaak, a G to ma krowa wymiona wedle tego rozumowania smiech.gif poczytaj se o rozmiarówce x a D to są według twojego rozumowania małe cycki troche większe niż C które są mikro, a ja zawsze słyszałam że D to duży biust może jesteś wysoka to dla ciebie C to małe, u niższych kobiet to średni biust

Gość gość
a poza tym to Noxelia ma akurat rozmiar G i zobacz jakie ma wymiona do pepka ale tak dla ciebie wyglądają mikro cycki 🖐️

Gość gość
kretynko, 60C to mały biust, 60D jest większy ale niewiele. 90D to inna bajka. Ale Twoja ignorancja i nieumiejętność korzystania z internetu to nie mój problem