Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety jak to jest z dziewicami ?

Polecane posty

Gość gość

tak pytam poważnie zastanawiam się ile kobiet jest w stanie poczekać na tego jedynego faceta żeby mu powiedzieć tak naprawdę kocham cie a nie powtarzać kolejnemu i kolejnemu tą sama śpiewkę

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak ten jedyny facet. Patrzac na liczbe rozwodow, nieudanych zwiazkow i roznego rodzaju popaprancow naiwnoscia jest wierzyc w cos takiego.

Gość gulasz z psa
stary czeka to sie na pociag jak ci poprzedni ucieknie

Gość gość
??no jak ?

Gość gość
nie ma takiego czegos jak jedyny facet a to kobiety sa juz tak popaprane jak swinie w chlewni ze tylko czekaja az sie je zaplodni ?

Gość Gosia grudniowa mamusia
Ja czekakam ;) do 20lat;p to byl moj 1 chlopak z lat szkolnych i 1 milosc ;) zeszlismy sie po latach i byl wlasciwie 1 we wszystkim od 1 pocalunku do reszty;) teraz mamy coreczke i jesteśmy szczesliwi;) warto bylo czekac;)

Gość gość
Miałam faceta, którego uważałam za "tego jedynego" i z nim chciałam przeżyć swój pierwszy raz, a okazał się gówniarzem i ciapą życiową, bezuczuciowym, który nie wiedział co znaczy "kocham". I cieszę się, że do niczego z nim nie doszło, miałabym teraz słabe wspomnienia po tych akcjach. Rozstaliśmy się i o żadnym innym niestety nie umiem już myśleć tak jak o nim.Żaden inny nie jest "tym jedynym". Jestem w związku z facetem i z nim chcę tego "pierwszego razu" a nie jestem przekonana czy to "ten jedyny". Ale kto wie, może uda nam się kiedyś zostać małżeństwem. "Ten jedyny" istnieje w głowie kobiety, dopóki coś jej tego obrazu nie zniszczy i nie przekona się, że ludzie są różni i nie zawsze trafia się od razu na właściwą osobę, z którą się uda do tego stopnia, że zostaną małżeństwem. Fajnie, jeśli niektórym się udaje, ale w większości przypadków ludzie przechodzą przez różne związki i tak, kochają się, bo czują taką potrzebę. Tyle w temacie dziewictwa. Co nie oznacza, że się nie szanujemy i że nie umiemy czekać na "tego jedynego"

Gość adonis231
skoro nie jesteś przekonana że to ten jedyny to po co jesteś z nim w związku?

Gość gość
Bo go kocham, ale nie mam takiego odczucia jak z "tym jedynym", który okazał się dupkiem w pełnej krasie. I co mi było po takim odczuciu, że chcę spędzić z nim życie, jeśli okazał się kretynem? Mózgu trzeba używać, a nie tylko "bo tak czuję, że to ten jedyny"

Gość gość
Aaaa.. i żeby uniknąć kolejnych głupich pytań - żeby być z facetem, muszę czuć, że go kocham, bo nie wchodzę w żadne związki bezmyślnie i bez poczucia, że to to. Jeśli nie widzę przyszłości i sensu związku to odchodzę, więc tak, kocham go i jestem o tym przekonana, że chcę z nim być, ale nie, nie czuję już tego co przy facecie, którego uważałam za "tego jedynego". Wtedy miałam 100% pewność, że chcę z nim być do końca życia. Z tym takiej nie mam, ale może to i lepiej. Już rozumiesz, czy dalej nie?

Gość gość
ja czekałam do 30 roku zycia. Serio. Nikt fajny mnie nie chciał a z byle kim ja nie chciałam. Nie doczekałam się więc poszłam do łóżka z dobrym kumplem. I szczerze powiem, że czekanie nie miało żadnego sensu, fajnie jak seks się wiąże z uczuciem itp., ale naprawdę nie warto rezygnować z seksu i trzymać dziewictwa do śmierci

Gość gość
gdybys spotkała tego jedynego to by miało sens, przecież dlatego czekalas

Gość gość
nie miałoby. Nie czekałam żeby komuś ofiarować dziewictwo w darze, tylko nie chciałam dawać d... komuś kto mnie nie kręci. To jest różnica. W ogóle nie uważam dziewictwa za coś wyjątkowego i wartego pielęgnowania. Poza tym miałam już paru partnerów i powiem szczerze, że najlepszy seks, po prostu nieziemski miałam z facetem , którego w ogóle nie kocham

Gość gość
jakie bzdury, no ale czego się spodziewać po portalu chrześcijańskim. wszystkie punkty naciągane i to prymitywnie :)

Gość gość
nigdy mi nie groziło, ze ten "jedyny" okaże się zakompleksionym frajerem z mikro członkiem albo islamistą czy innym religijnym dewotem, bo tacy faceci mnie nie interesują, nie sprowadzam swojej wartości jako czlowieka, do tego, że nikt mnie "nie uzywał" i moim życiowym celem nigdy nie było dostarczenie sie w nienaruszonym stanie jakiemuś idiocie, który ma wizję kobiety jako towaru/własności rodem z feudalizmu. nie dzięki- na debili nie warto "czekać", a normalnym sensownym facetom do niczego, to nie jest potrzebne..

Gość gość
zawsze to było ważne i potrzebne

Gość gość
i jest wazne a jak jakas myśli inaczej to suka z niej

Gość gość
Dziewica oralna to taka co nigdy nie ciagnela. Ale jak to bylo naprawde to sie nigdy nie dowiesz Dziewica analna to taka co nie dawala od tylu albo sie do tego nie przyzna Dziewica waginalna zachowala blonke dla meza.

Gość gość
interesuje mnie dziewica 100 procentowa, są tu takie? i ładna ma być

Gość gość
ja napisze tak wiem co znaczy byc prawiczkiem ale nigdy nie bylem jakimś radykalnym islamista wiem ze zraniłem wiele kobiecych serc i minęło sporo czasu i dzis wiem jedno lepiej nie zaczynac sexu póki jest sie nie gotowym mentalnie bo pozniej mozna kogos zranic ! co do kobiet patrzac na ilosc partnerów wielu kobiet widac ze kobiety nie sa dojrzale daja d**y za darmo( sorry za kolokwializm) a faceci korzystają za darmo ale dzis daje sobie jeszcze jedna szanse i chcialbym kogos poznac milego fajnego :D fajna dziewczyne to mój e-mail flash1983@tlen.pl jesli jest jakas chetna dziewczyna dziewica która chce czekac :) tez zapraszam z chęcią flash1983@tlen.pl

Gość samotny romantyk II
facet który chce mieć sex z dziewicą będzie musiał wyłożyć na stół 20 tys a i tak nie ma gwarancji

Gość a ile facetow czeka
na ta jedna jedyna ??????

Gość gość
dlaczego kobieta ma czekac a facet nie ? albo jest rownouprawnienie albo nie. faceci robia co chca wiec kobiety tez moga robic co chca. jaki jest sens ze beda sobie cos odmawiac i czekac na ksiecia ktory moze po slubie ja zdradzi i zostawi, jaki w tym sens?

Gość gość
gość dziś interesuje mnie dziewica 100 procentowa, są tu takie? i ładna ma być x x a ty jestes 100 procentowym ladnym prawiczkiem ?

Gość gość
tak, i nawet mam 20 tysięcy w razie co

Gość gość
"kobiety nie sa dojrzale daja d**y za darmo( sorry za kolokwializm) a faceci korzystają za darmo " To raczej faceci dają c****je za darmo, a kobiety korzystają, a potem się z nich śmieją. :)

Gość gość
a z czego tu sie smiac idiotko ? a choćby z ciebie leszczu

ja czekalam do 18 roku życia ;) Czyli nie dawno:) Musialam wiedzieć że on mnie kocha i żeby to było może nie idealne ale żebym nie była na siebie zła i żałował tego. Koleżanka się śmieje ze takich ludzi ze świecą szukać .. a no tak lepiej mieć 14-15 lat i w kiblu w klubie heh