Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona Greka Zorby

Szestnastego rodzę a brak spokoju w domu

Polecane posty

Gość żona Greka Zorby

Jestem nieszczęśliwa. Mam wyznaczony termin porodu na 16 stycznia (plus dwa dni) a w domu piekło:-( Wszystko mnie boli, bardzo intensywnie przygotowuję sie do porodu bo w końcu sprawa życia i śmierci a chciałabym naturalnie bez zastrzyku a w domu strasznie :-( Zawracają mi głowę drobiazgami zamiast mi pomóc. Brzuch mi skręca, stać nie mogę z bólu a mąż dopytuje się dlaczego krzywię buzię gdy na niego patrzę, czy go już nie kocham. Normalnie szok. Idę do kuchni a tam słyszę narzekania, że przez moją dietę i zapachy warzyw teściową głowa boli a synek niedokarmiony, zaniedbany, bo zjadłby kurczaka a na stole tylko kwas foliowy i warzywa. Wchodzę do łazienki i widzę niezrozwieszone pranie bo dorosły prawie syn zajęty jest grą w internecie i nie ma czasu na tak przyziemne sprawy jak pomoc matce. No żesz k***a dajcie mi wszyscy spokój bo mam przed sobą ważne zadanie życia i nie mam zamiaru koncentrować się na bzdetach. Gdybyście byli na moim miejscu to oczywiście dramat, wszyscy musieliby chodzić na paluszkach, niebogę ciężarną dokarmiać i okrywać kocykiem by nie zawiało. Aby tylko jaśnie pani w stanie błogosławionym wygodnie i ciepło miała. Nie chcę wygody ani ciepła tylko k***a spokoju i przerwy od gównianych problemów. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
po cholere zamieszkałas z tesciowa??

Gość gość
up

Gość gość
a komunikujesz wszystkim czego oczekujesz i jak się czujesz czy tylko masz nadzieję, że się domyślą po wyrazie twojej twarzy?

Gość żona Greka Zorby
Nie ja zamieszkałam z niedołężną teściową tylko ona z nami, czujesz różnicę?

Gość gość
nie, nie czuję. z teściową nie należy mieszkać a jak niedołężna to oddać do domu starców.

Gość gość
Ja pare dni przed porodem trzepałam i prałam dywany :) Nie leżałam i nie udawałam obłożnie chorą. Na 10tego miałam termin a 13tego chodziłam po mieście robić zakupy. Urodziłam 16tego. Autorko nie stękaj bo chciałabyś żeby wszyscy naokoło ciebie skakali. Nie jesteś obłożnie chora.

Gość gość
to powiedz babie ze albo sie uspokoi albo trafi do domu starców

Gość żona Greka Zorby
Cały czas komunikuję, wszyscy wiedzą co mnie trzeba i jakie mają zadania w domu do wykonania. No ale jak nie przyłożysz pasem to żadne bez przymusu nie weźmie się do pracy bo przecież można zalec na wersalce przed tivi i obejrzeć rolnika szukającego żony. Odechciewa mi się żyć:-(

Gość gość
jak wychowałaś tak masz...

Gość żona Greka Zorby
Czytać nie umiesz? Nie chcę by wokół mnie latali tylko zostawili mnie w świętym spokoju. Wogóle nic od nich nie chcę, czy jasno napisałam czy widzisz coś innego?

Gość gość
to po cholerę chciałaś dziecko, teraz do dopiero sie zacznie, kaszki, kupki, noce nie przespane itp.

Gość żona Greka Zorby
Teściowej histeryczki ani jej maminsynka nie wychowałam a syn leń z domu dziecka. Zbytnio mu pofolgowałam bo taki biedny samotny był, nikt go nie kochał to masz teraz babo placek.

Gość żona Greka Zorby
Skoro ją przygarnąłam pod swój dach znaczy nie chcę starej kobiety oddać do przytułku nawet jeśli jest histeryczką i ma początki demencji.

Gość gość
jeszcze mozesz zrobic z nimi porzadek, zrób im dzika awanture i postaw swoje warunki i niech sie dostosuja

Gość żona Greka Zorby
Właśnie po cholerę chciałam. Chcę wyłącznie spokoju i przerwy od narzekania, jasne?

Gość gość
gość dziś Ja pare dni przed porodem trzepałam i prałam dywany usmiech.gif Nie leżałam i nie udawałam obłożnie chorą. Na 10tego miałam termin a 13tego chodziłam po mieście robić zakupy. Urodziłam 16tego. Autorko nie stękaj bo chciałabyś żeby wszyscy naokoło ciebie skakali. Nie jesteś obłożnie chora. x x ty nie bądź taka mądra,ciesz się że wszystko było w porządku,czułaś się dobrze czego nie każda kobieta w ciąży doświadcza ja urodziłam dwoje dzieci bez problemów z trzecim przeszłam piekło, strasznie źle się czułam,nogi mi puchły,nerki źle pracowały dlatego nie oceniam innych ciężarnych bo mogą się źle czuć

Gość gość
Zono zorby twoj wpis o 12,05 mowi o tobie kobieto wszystko.Po cholere adoptowałas dziecko zeby go nie szanowac ?! Ciąża to nie choroba wiec nie zachowuj sie jak oooobłoznie chora tylko ugotuj temu synowi z domu dziecka porzadny obiad.pozdro.

Gość gość
co za durnota się tu wypowiada :O to że zapier/dalałaś jak motorek w ciąży to nie znaczy, ze każda ciężarna tak dobrze się czuje, ograniczona jednostko a synalek autorki rączki ma? niech sam sobie obiad zrobi a nie matka ma latać przy wszystkich i robić z siebie cierpiętnicę