Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki naród według was

Polecane posty

Gość gość

... Jest najbardziej bezlitosnym na swiecie?

Gość gość
Te żółte s*******ny a najgorsze to chyba Wietnamce .

Gość gość
Ciekawe dlaczego? Przecież to nie Wietnam napadł na Usa tylko odwrotnie, a ci bronili swej niepodległości.

Gość gość
żydowstwo

Gość gość
Nie chodzi kto na kogo napadł tylko o to że taki talib wprawdzie uj***e ci głowę ale szybko a wietnamska cytryna będzie robić to przez tydzień tępą żyletką . ps zaczęli Francuzi jeśli chodzi o ścisłość

Gość gość
Może Islandia to chyba wikingi.

Gość gość
Ukraincy tez się kiedyś wykazali.

Gość gość
polacy, kradną jak huj, widać to po tych bogatych, bo skąd mają takie majątki napewno nie z uczciwej pracy

Gość gość
Ukraińcy w potworny sposób mordowali Polaków i Żydów.

Gość gość
Jeśli Polacy kradną jak chuj o czym świadczą ich majątki, to jacy złodzieje żyją na zachodzie bo tam dopiero mają majątki :-)

Gość gość
Jeśli Polacy kradną jak chuj o czym świadczą ich majątki, to jacy złodzieje żyją na zachodzie bo tam dopiero mają majątki :-)

Gość gość
Talibowie.

Gość gość
Amerykanie. Wszędzie bezlitośnie mordują np: Hiroszima.

Gość gość
Od czego zależy takie okrucieństwo trudno to pojąć.

Gość gość
to chyba jednak nie do konca zalezy od narodu, wszędzie się tacy znajdą, jak dla mnie do wyeliminowania. Nie rozumiem zabijania, a tym bardziej torturowania, ale wiem ze gołymi rękami bym zabiła kogoś kto by wyrządził krzywdę moim bliskim, tak to idzie.

Gość gość
Sorry ale takie pytania mnie irytują :( To nie zależy od narodu tylko od człowieka. Mieszkając we Włoszech spotykałam się dość często z powiedzeniem,że Polacy piją i kradną. Od razu wpadałam w szał bo ja np. od czasu do czasu napiję się piwa ale nie jestem pijaczką. Nigdy niczego nie ukradłam. Więc skoro któryś polak jest alkoholikiem i złodziejem to znaczy,że wszyscy tacy jesteśmy? Żołnierze zabijają ludzi bo mają takie rozkazy. Może zmieńmy pytanie na "Który naród ma najgorszą władzę?".

Gość gość
Ciekawe dlaczego? Przecież to nie Wietnam napadł na Usa tylko odwrotnie, a ci bronili swej niepodległości. - Masz informacje zaczerpnięte z sowieckiej encyklopedii. Wietnam był podzielony na komunistyczny i normalny :D Pomiędzy oboma krajami trwała wojna. Podobnie jak w Korei, ale finał zupełnie inny. USA w celu ograniczenia rozwoju komunizmu na świecie, wsparło niekomunistyczny Wietnam, ale bez dostatecznego zaangażowania. I rzeczywiście, pierwsi byli tam Francuzi Sytuacja nie była jednoznaczna, ale jak kto ma rozum, to nie sprzyja komunistom.