Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Systematyczne okradanie kasy

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka pracuje na kasie w dużym supermarkecie, nazwy nie wymienię, bo nie jestem z tych co donoszą na MO na znajomych. Od kilku lat codziennie ale to codziennie wyciąga z kasy po kilka groszy i chwali się wszystkim naokoło jaka jest sprytna i inteligentna. Powiedziałam jej że może stracić pracę a nawet pójść do więzienia ale ona się nie przejmuje:-( Według niej podbieranie kilku groszy to żadne przestępstwo a raczej wykładnia zaradności. Wszelkie próby przemawiania jej do rozumu nic nie dały:-( Lekceważy moje uwagi, a na informacje o nieetycznym zachowaniu dąsa się i obraża. W żaden sposób nie mogę do niej dotrzeć, moje słowa są jak groch o ścianę. Mam dość. Wiedziałam że jesteśmy różne i mamy różne wartości a nawet różną wiarę w Boga ale tak się rozjechać? Koszmar jakiś:-(

Gość gość
paulinka? ;)

Gość gość
4/10

Gość gość
twoja koleżanka jest chora na kleptomanię. bez leczenia nic się nie zmieni . będzie kraść coraz więcej i coraz częściej:-(

Gość gość
Nie, Danusia a co ma imię do rzeczy?

Gość gość
ciekawe jeszcze jakie choroby wymyślisz i co zrobisz by usprawiedliwisz kradzież? złodziejom należy obciąć złodziejskie łapska a nie leczyć.

Gość gość
S/P/I/E/R/D/A/L/A/J zlodziejko!