Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagły brak kontaktu ze strony faceta

Polecane posty

Gość gość
tako rzecze.. ma racje, DSZNS:) koleś albo jest mega zakompleksiony i stosuje sztuczki, a od takiego wiej jak najdalej, albo ma na boku inną, i pisze z tobą, żeby cie przetrzymać w razie by z tamta nie wyszło. Tak więc jakkolwiek by nie było.. olej go!

Gość gość
No uciekam przed miłością już półtora roku, ale gdyby on sie znowu odezwał to chyba wszystko inne przestało by istnieć, cholera ale mnie dopadło, jestem po trzydziestce i tak sie zabujać........ech

moim zdaniem wcale sie nie zabujalas tylko brak ci innych opcji i go idealizujesz... :d naszczescie wszystkie moje to wariatki wiec nie musze ich idealizowac... :D:P hehe

Gość Budka_Suflera
zapewne poszedl na d***** :classic_cool:

Gość gość
Masz rację w tym że go idealizuje, ale jak nazwiesz sytuacje ze myślę o nim każdego dnia, nawet w pracy, i to już trochę trwa, dodam że zachował się nieelegancko względem mnie bo jeśli chciał się rozstać to mógł się rozstać z klasą, anie poprzez urwanie całkowicie kontaktu, być może nie męczyłabym się tak teraz.

Gość gość
A dodam że nie jestem brzydka, nigdy na powodzenie nie narzekałam, ale w głowe wbił mi się tylko on i nic na to nie poradzę.

Gość gość
jak nie odpisal na smsa to jest chamem i prostakiem

Gość gość
Ejjj mam tą samą sytuację co gość wyżej, może też coś poradzisz zbereźniku? Znałam się z facetem dosłownie z dwa miesiące, do niczego nie doszło między nami bo głównie mielismy kontakt internetowy, Ale ja się nim tak oropnie zauroczyłam, ze do tej pory myslę o nim mimo tego, że od 2 mscy nie mam już znim kontaktu. Tak samo , zachował się wobec mnie nieładnie, i na zdrowy rozsądek biorąc, to jest najgorszy materiał na faceta jaki mogłam sobie tylko wybrać. I mimo to, że nie jest tym za kogo się podawal, to ja wciąż wracam do tego jaki był na początku, czyli tak właśnie robie jak gość wyżej idealizuje go okropnie!! jak wobec innych zachowuje zdrowy rozsądek poitrafie wychcwycić najmniejszy gest świądczacy o tym, ze koleś może mieć złe intencje wobec mnie, tak z nim, dostaje jakiejś zaćmy. Jakby to jak się zachował, w ogóle nie miało znaczenia. Choć w sumie nie do końca bo duma nie pozwala mi się odezwać, tylko co z tego jak my slę cały czas o nim, weszę w internecie na jego te,mat, modle się w duchu by jednak się odezwał bym mu się przysniła. No chore! Nie rozumiem czemu się tak dzieje, i dlaczego on, myślałam, ze ostatnim czasu nabrałam trochę zdrowego rozsądku a tu taki psikus.

Gość gość
kochana a spotkałas sie z tym gosciem z internetu????

Gość gość
tak spotkałam, i właśnie on przestał się odzywać po spotkaniu, co strasznie boleśnie przezyłam. Nie wiem czym to było spowodowane , czy tym, że byłam dla niego tylko jedną z opcji, czy po prostu coś we mnie mu nie przypasowało. On póżniej się nie podzywał, więc zdenerwowałam się, i napisałam tak jakby trochę z wyrzyutami, bo wcześniej już zrobił tak samo, co mnie tez zdenerowwowało, ale nic nie powiedziałam. On wtedy ze zdziwieniem, zapytał co się stało i wtedy ja przestałam się odzywać, on też zamilkł aż do teraz. W sumie dziwna sytuacja, ale wydaje mi się, ze on chciał tylko sexu, co pokazał na 1 spotkaniu. A ja g lupia sobie wyobraziłam nie wiadomo co , ze on jest zainteresowany mną, tym jakiej muzyki słucham ect. W każdym razie, byłam zła, przez jakiś czas, nawet w m iedzy czasie zauroczyłam się winnbym i o nim nie myślałam. A teraz znów mi wróciło. W sumie myślę na zmiane o tych dwóch. Jestem nienormalna.:(

Gość gość
A ile lat miał ten facet????

Gość gość
pamientajcie dziewczyny - jak on za wami nie lata, szkoda na niego czasu, on sie nie zmieni, nie ma co sie oszukiwac tego kwiata pol swiata

Gość gość
a czemu pytasz ile miał lat?

Gość goKasza
Ja, żeby nie tragizować i rozwlekać się po babsku, poproszę o pomoc w postaci krótkiej odpowiedzi na pytanie: JAKI CHARAKTER MA TAKI TEKST WIADOMOSCI (od faceta). *-charakter wypowiedzi pisemnej (jak np. żart, relacja, wyrażenie zdziwienia, pretensja, pochwała,żal, itp. krótkie określenie wymowy, brzmienia treści) "Nie mam żadnych zamiarów.Dziękuję za wszystko co mi dałaś. Doceniam to. Niech zawsze i wszystko ci sprzyja!"

Gość gość
ten SMS to pozegnanie :( ja tak to rozumiem

Gość gość
goKasza dziś Też myślę, że to pożegnanie... Ciesz się chociaż, że Ci to napisał, a nie odszedł bez słowa wyjaśnienia.

Gość gość
Trochę patetyczne. Brakuje tylko "i niech moc będzie z tobą". Odezwij się normalnie, korona ci z głowy nie spadnie, albo olej i nic nie pisz.