Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trufl

Praca pizzera

Polecane posty

Cześć, Czy do pracy pizzera potrzebne są jakieś kursy, szkolenia? Jeśli tak, gdzie takowe można zrobić w Krakowie? Ile wynoszą mniej więcej zarobki? Mam 18 lat i od jakiegoś czasu marzy mi się dodatkowa praca w pizzerii... ;)

Gość gość
raczej nie, ale trzeba po prostu mieć umiejętnośc***izzeria nie weźmie kogoś zielonego w temacie, żeby poświęcać czas i uczyć go wszystkiego Najchętniej biorą osoby po szkole zawodowej/technikum o profilu gastronomicznym, albo osoby z doświadczeniem pracy w pizzerii, albo chociaż jakimś barze, czy restauracji Ale jak nawet nie masz takiego wykształcenia, ani doświadczenia to też masz szansę na taką robotę, mój kumpel na studiach pracował w pizzerii, a skończył LO i studiował ekonomiczny kierunek, do tego nie miał wcześniej doświadczenia zawodowego z gastronomii, ale po prostu umiał gotować i robić pizzę. Po prostu jak się pizzeria zgodzi to wezmą Cię na dzień próbny i jak zobaczą że masz pojęcie i się nadajesz to zatrudnią.

No to super :) pizzę robię często w domu, jakieś tam pojęcie o mąkach, piecach etc. mam, ale nigdy nie wykorzystywałam tej wiedzy w praktyce. Dzięki za odpowiedź!