Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMagda85

ale się zmieniłaś ślicznie wyglądasz, komplement?

Polecane posty

Gość gośćMagda85

? Wrzuciłam zdjęcie na fb z wakacji, wyglądam tak samo od lat, ani nie schudłam ani nie zrobilam operacji plastycznej a pod moim zdjęciem koleżanka z którą praktycznie nie mam kontaktu napisała taki komentarz. Niby miły ale brzmi tak jakbym kiedyś była paskudna i nagle wyładniała.

Gość gośćMagda85
upupup

Gość gość
ale po co analizujesz jakąs głupote i rozbierasz to na czynniki , filozofujesz i rozmyślasz ? całą niedziele nad tym debatujesz ? napisała to napisała i olej to, miej do siebie troche dystansu.Jak wszystko tak analizujesz to sie zadręczysz, mój znajomy napisał koledze pod zdjęciem łysy kurd**el a ten sie smieje inni maja powazniejsze rzeczy

Gość gość
85 to Twój rocznik? :classic_cool: Czy po prostu masz 8,5 lat? W drugim przypadku takie dylematy są całkiem normalne, w pierwszym - przykro mi, ale jesteś skończoną idiotką. :) 🖐️

Gość gośćMagda85
Nie o to chodzi, nie analizuje po prostu wkurzają mnie takie niby komplementy, nikomu bym tak nie powiedziała bo świadczyłoby o tym że kiedyś ten ktoś musiał być bardzo brzydki skoro teraz jest śliczny.

Gość gość
beznadziejny komplement, tylko baby tak potrafia napisać