Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie ci PORZADNI faceci?

Polecane posty

Gość gość

czekajacy z seksem do slubu i kochajacy jedna jedyna?

Gość gość
Tutaj jeden młody.

Gość pussy__ riot
w sowieckich lagrach siedza :classic_cool:

Gość gość
A jak uprawia sex przedmałżeński to już nie jest porządny? I jeśli kochał w życiu dwie kobiety to też nie jest? Ech te siksy, nawet nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
Ja jestem tai porządny, ale to raczej zdaje się nie mieć sensu. Kandydatka na "tę jedyną" musi być w miarę atrakcyjną dziewicą, a wiadomo, że statystyczna kobieta w moim wieku miała, około pięciu bolców w sobie. W obliczu powyższego pójście do prostytutki wydaje się nie być głupim rozwiązaniem...

Gość gość
spotkanie porzadnego faceta zalozmy ok 30stki jest niemozliwe i nieosiagalne. przecietny 30latek zaliczyl ok 10 lasek.

Gość gość
Jeśli facet miał kolka kobiet to znaczy że nieporządny? Dobre. Wam już się totalnie popierdzieliło w główkach.

Gość gość
Bzdura. Ja w tym roku kończę 30 lat i ani jednej nie zaliczyłem. Dlatego rozważam pójście do prostytutki

Gość gość
Jeśli facet miał kolka kobiet to znaczy że nieporządny? Dobre. Wam już się totalnie popierdzieliło w główkach. x a kobieta ktora nie jest juz dziewica nie jest porzadna? wam sie juz totalnie popierdzielilo w glowach, zeby wymagac dziewictwa a sami prawiczkami nie jestescie

Gość gość
W życiu bym za prawiczka wyjść nie chciała,a za 30 letniego to juz wcale,

Gość gość
,,Ja jestem tai porządny, ale to raczej zdaje się nie mieć sensu. Kandydatka na "tę jedyną" musi być w miarę atrakcyjną dziewicą, a wiadomo, że statystyczna kobieta w moim wieku miała, około pięciu bolców w sobie. W obliczu powyższego pójście do prostytutki wydaje się nie być głupim rozwiązaniem... ,, 100% racji kobiety chcą porządnego roochacza samca alfa :)

Gość gość
''spotkanie porzadnego faceta zalozmy ok 30stki jest niemozliwe i nieosiagalne. przecietny 30latek zaliczyl ok 10 lasek. '' buhahahaha! tyle to ma kobieta facet w tym wieku to max 1-3 ale ja tu nie mam na myśli waszych ukochanych ,,prawdziwych mężczyzn,, rooochaczy

Gość gość
Ślub z prawiczkiem..a potem wielkie rozczarowanie.. bo niedopasowanie... Po co ryzykować..

Gość gość
Marudźcie i zostańcie singielkami albo samotnymi matkami.

Gość gość
gość dziś ''spotkanie porzadnego faceta zalozmy ok 30stki jest niemozliwe i nieosiagalne. przecietny 30latek zaliczyl ok 10 lasek. '' buhahahaha! tyle to ma kobieta facet w tym wieku to max 1-3 ale ja tu nie mam na myśli waszych ukochanych ,,prawdziwych mężczyzn,, rooochaczy x dlatego my kobiety nie mozemy byl dziewicami do slubu, to nie fair

Gość zona1988
Porządny mężczyzna żadnej z kobiet nie chwali się z iloma był a każdą z którą obecnie jest traktuje jakby była tą jedyną.

Gość gość
gość dziś Bzdura. Ja w tym roku kończę 30 lat i ani jednej nie zaliczyłem. Dlatego rozważam pójście do prostytutki x jak masz takie aspiracje jak prostytutki to poprzadny nie jestes:O

Gość gość
A ja go popieram. Bycie porządnym to marnowanie się, bo kobieta tego nie doceni. No i prawda jest też taka, że mało która kobieta jest warta porządnego faceta. A co do prostytutek, to ja je szanuję :)

Gość gość
Uczciwa gra w otwarte karty to się nazywa. Poza tym nie napisałem, że mam aspiracje, tylko, że to nie jest głupi pomysł, w obliczu reali, w których żyjemy. W obliczu powszechnie panującego fałszu i cwaniactwa, gość który idzie stracić prawictwo do prostytutki jest bardziej porządny, od żelmistrzów bawiących się i ****ających po klubach. Porządność to pojęcie względne. Dlaczego ktoś, kto stracił prawictwo z prostytutką ma być mniej porządny od kogoś, kto zabrał je do trumny? Poza tym znam paru klientów prostytutek. Normalni, spokojni ludzie

Gość zona1988
Ile wy tych kobiet znacie ze tak generalizujecie? Są ludzie którzy wiążą sie dopiero po 30 albo później a są tacy którzy będąc nastolatkami znajdują swoich stałych partnerów.

Gość gość
nie znoszę takich porządnych facetów..... jakby mi taki chciał czekac z seksem do slubu, to o ślubie by musiał zapomniec ...a kysz siło nieczysta