Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość consalida28

czy fantazjowanie o seksie z aktorem to zdrada?

Polecane posty

Gość consalida28

witam. od czasu do czasu zdarza mi się że zafascynowana jakimś serialem potem przez kilka tygodni fantazjuję o seksie z różnymi przystojniakami.... zastanawiam się czy to też zdrada? mój mąż wie o tym bo mu o tym mówię, ale dzisiaj zaczęłam się zastanawiać czy to nie jest złe.... oczywiście, moje fantazjowanie pobudza mnie i sprawia, że nasze życie erotyczne jest "częste i zróżnicowane". jesteśmy razem już 10 lat i jestem z nim bardzo szczęśliwa, nie chodzi o to, że mnie nie zadowala czy coś, jest też bardzo przystojny, ale po prostu ci bohaterowie z serialu to tacy... źli faceci i to mnie strasznie kręci...

Gość gość
tez tak mam.... oczywiście nieczyste mysli wg. Kościoła to grzech nooo ale mi tez sie czesto takie fantazje zdarzają.... ale zdrada to chyba nie jest

Gość gaajowy
każda kobieta i każdy facet ma takie fantazje. Twój napewno też. Niepotrzebnie mężowi o tym gadasz.

Gość gość
dlaczego niby miałaby nie mówić o tym męzowi??? w związku potrzebne jest zaufanie i rozmowa na wszystkie tematy. A sprawa fantazji jednej ze stron to sprawa obojga... o tym trzeba rozmawiac np. po to zeby zycie seksualne pogłebiało sie i rozwijało coraz bardziej

Gość gość
Powiedz księdzu to da Ci pokutę i każe przychodzić słać mu łóżko!