Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12345676

gdzie znaleźć męża?

Polecane posty

Gość gość
ja mam 27 lat w sumie pasuje do opisu autorki ale jestem dosyc nieatrakcyjny

Gość gość
r***ać ci się chce ? kup se wibrator jest tańszy

Gość gość12345676
skąd jesteś ?

Gość gość
niestety daleko z mazowieckiego

Gość gość12345676
no trudno, szukam dalej :D

Gość gość
normalnemu, porządnemu facetowi Twoje , choćby najcudowniejsze krocze nie wystarczy.Co jeszcze , oprócz otworu możesz Ty zaoferować?

Gość gość12345676
nie widzę powodu dla którego miałabym się tu opisywać

Gość gość
Ja mam ten sam problem. Byłam z kimś kilka lat, ale doszłam do wniosku, że tylko się męczę, to nie było to. Teraz szukam kogoś i jestem załamana. I nie chodzi o seks, bo na seks zawsze można kogoś znaleźć, ale o to, żeby z kimś spędzać życie. Moja znajoma ma takiego męża. Pracuje zagranicą, zarabia sporo. Mają trójkę dzieci, ona nie pracuje. On 3 tyg jest w pracy, tydzień w domu. Jak przyjeżdża, to zawsze przywozi jej coś ładnego- albo perfumy, albo likier jakiś albo ciuch. Wychodzą do restauracji. On nawet jak ma urlop, to remontuje coś w domu (mieszkają w połowie domu-bliźniak- u jej rodziców) teraz planują budowę własnego domu, już kupili działkę i wzięli architekta... żyć nie umierać. A ten mój były? Jak przychodził z pracy czy miał wolne, to leżał z dupą przed tv bo on wielce zmęczony i odpoczywa... Prezentu nigdy mi nie kupił, a wychodziliśmy gdzieś tylko po długich namowach i kończyło się to kłótnią, bo on na fochu... Masakra jakaś. I teraz jak spotykam kogoś, to zawsze coś mi się nie podoba. Albo kombinator jakiś, nie pracował a kasę miał i dziwnych miał kolegów-takich spod ciemnej gwiazdy... Albo zupełnie zamulony, nic nie gadał, jak ja się nie odezwałam, to panowała złowroga cisza. Albo tylko na seks liczą- tych jest najwięcej.

Gość gość
ja trafiam głównie na rozwodników z 3 dzieci, alkoholików i takich co to żarówki nie potrafią sami wymienić