Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! włosy wypadają garściami

Polecane posty

Gość gość

juz nie wiem co robić, od pewnego czasu włosy mi wypadają w ilościach kolosalnych. Podczas mycia włosów jest masakra, az zatykają brodzik. Macie jakies sprawdzone sposoby, leki na ta przypadłośc??

Gość gość
idz do fryzjera i zrob je sobie na bobra :classic_cool:

Gość gość
bez obaw, jeżeli utrata włosów jest tak szybka i nagła to znaczy, że proces jest całkowicie odwracalny, a mieszki włosowe żyją. Łysienie genetyczne ma zupełnie inny charakter. Mogę Ci pomóc, ale pod jednym warunkiem. Musisz przyznać, że kobiety nie lecą na inteligencję u mężczyzn, tylko na tępych przystojniaków, którym na siłę przypisują inteligencję.

Gość gość
Czy przypadkiem nie odchudzasz się radykalnie, glodówką? Jesli nie, to natychmiast zrób badanie krwi, mozesz miec anemię.

Gość gość
up up

Gość gość
nie odchudzam, myslisz ze to moze byc to??

Gość gość
do lekarza natychmiast. A tak z ciekawości- rodziłaś jakies pół roku temu?

Gość gość
mi też wypadają strasznie włosy i nie mam anemii , jestem honorowym dawcą krwi i jej składników. też mnie to niepokoi. może ktoś ma jakieś rady. trochę pomaga płukanie włosów dość zimną wodą.

Gość gość
nie rodziłam, kurde przeraza mnie to troche bo te wlosy mi wychodza na serio garsciami, ja sie dziwie ze jeszcze lysa nie jestem, ale jak bylam ostatnio u mojej fryzjerki to mi powiedziala ze wlosy wygladaja na bardzo zdrowe i tez nie wie jaka moze byc tego przyczyna

Gość gość
to tym bardziej do lekarza. Wypadanie tak intensywne włosów ma swoją przyczynę chorobową.Może to tylko zdecydowany brak jakiejś witaminy ( z grupy B) a może objaw chorobowy.Nie zwlekaj i nie lecz się tutaj, bo za chwilę zaczniesz dostawać porady "medyczne" nie warte funta kłaków

Gość gość
"funta kłaków" hehe...

Gość gość
gość 20.10- faktycznie palnęłam :D jak w domu wisielca o sznurze :D

Gość gość
Najlepsze na wypadanie włosów jest serum ze Szwajcarii EVENSWISS. Działa naprawdę cuda! Wypróbowałam już wszystkiego i jakoś nie chciało mi się wierzyć ,że jest jeszcze jakiś skuteczny preparat , którego nie znam. Trochę też musiałam pomyśleć ze względu na cenę ( ponad 300 PLN) . Teraz wiem , że było warto bo włosy rzeczywiście nie wypadają ! Najciekawsze jest to, że serum zadziałało już po dwóch dniach : włosy dosłownie przestały się sypać a wcześniej miałam ich cała wannę zwłaszcza po kąpieli. Gorąco polecam! Naprawdę super skuteczność!

Gość gość
12:33 czy tan specyfik można kupić w aptece w Polsce?