Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maly pokoj dziecka jakie meble

Polecane posty

Gość gość

dla szkolaniaka.

Gość flakonikperfumik
Idealnie wpasujesz meble z Ikei na pewno.

Gość gość
ikea- do najblizszego sklepu mam 300km.

Gość gość
Tez polecam meble z ikei. Dobrze wykonane, funkcjonalne, ergonomiczne. Na stronie www sa chyba propozycje aranzacji. No i niedrogie.

Gość gość
patrzylam z zikei . nie popdobaja mi sie

Gość flakonikperfumik
Moi rodzice mają do Ikei 100 km, często jeżdżą. No prawda, 300 km to już dużo, ale możesz przez internet zamówić, naprawdę warto. Niedrogie, zgrabne, ergonomiczne i pasują do każdego stylu. Inspiracje z meblami są na stronie.

Gość Mielzka
Sprawdź sobie może allinside.pl. Ja tam kupowałam meble do salonu i są bardzo dobrej jakości. Ceny tam mają bardzo przystępne, tylko trzeba poczekać trochę na dostawę, ale nie ma tragedii.

Gość narine434
Jak szukasz czegoś dla dziecka to polecam zajrzeć na www.kidsconcept.pl Sklep typowo dla dzieci i młodzieży więc ma w swoim asortymencie wiele produktów. Wysoka jakość i wygląd. Meble można dopasować do wystroju i rozmiarów pokoju dziecka.

Gość gość
Najfajniejsze mebelki dla dzieci są na allinside.pl, kupiliśmy tam stolik i łóżeczko do pokoju córki ;) Bardzo jej się podoba ;)

Gość gość
meble do pokoju dla dziecka zamawiałam przez www.hitmeble.pl prowadzą sprzedaż internetową, ale mają też sklep stacjonarny, dlatego polecam zadzwonić do nich i podpytać, bo czasami na ekspozycji sklepu mają co więcej niż na stronie. Ceny mają niskie a do tego mają usługę transportu na teren całej Polski. Polecam zapoznać się z ich ofertą.

Gość gość
Jak chcesz meble dla dziecka na prawdę dobrej jakości to zajrzyj na www.meblemoll.pl. Znajoma poleciła mi i ostatnio zakupiłam mojemu synowi biurko razem z krzesłem z regulacją. Są na prawdę funkcjonalne ze względu na to, że można używać ich wiele lat gdyż regulacja pozwala na zmianę kąta nachylenia.

Gość gracjannna
przejrzyj sobie meble dla dzieciaków z agata meble, ja ostatnio urządzałam u nich pokój 7 latki.