Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brat Wilk

Jestem WILKOŁAKIEM. Odpowiadam na pytania.

Polecane posty

Gość Brat Wilk

W zasadzie nie wilkołakiem a terianinem z teriotypem wilka (theriantropia -> patrz w Google). Wiem, że na Kafeterii były już dwa podobne wpisy, jednak były one zapewne prowokacją. Zapraszam do zadawania pytań osób wierzących, z otwartym umysłem oraz osób wierzących w duchowość człowieka.

Gość gość
przemieniasz sie przy pełni i wyjesz do księzyca??

Gość gość
8)

Gość Brat Wilk
przemieniasz sie przy pełni i wyjesz do księzyca?? - Nie, teriantropia to posiadanie duszy wilka, jednak nie pozwala na całkowitą przemianę fizyczną, to nie sci-fi. S********j do lasu. - Chętnie, ale właśnie z niego wróciłem.

Gość gość
ciekawe. Ja wierzę w duchowość, jestem wierząca. Ale żeby dusza wilka wchodziła w ciało człowieka?

Gość gość
moze chodzi o poczucie duchowego powiazania z wilkami, posiadanie cech charakteru podobnych do wilkow.. ja np. zawsze takie cos czulam.

Gość Brat Wilk
ciekawe. Ja wierzę w duchowość, jestem wierząca. Ale żeby dusza wilka wchodziła w ciało człowieka? - Terianie mają duszę na wpół zwierzęcą, na wpół ludzką. Z częścią zwierzęcą można porozumieć się za pomocą medytacji lub snów. moze chodzi o poczucie duchowego powiazania z wilkami, posiadanie cech charakteru podobnych do wilkow.. ja np. zawsze takie cos czulam. - Jesteś bardzo blisko i cieszę się, że starasz się mnie zrozumieć. Nie chodzi jednak tylko o duchowe powiązanie z wilkami - chodzi o pewność o istnieniu wilka w sobie samym. Fantastycznie, znałam już takiego, co twierdził, że jest elfem, to teraz wilk do kolekcji. - Widzisz! Kolekcja się powiększa.

Gość gość
masz dziewczynę ?

Gość Brat Wilk
masz dziewczynę ? - Nie wiem co za różnica, a jeśli chcesz wiedzieć, to tak, mam.

Gość gość
czyli prawie trafilam no az tak to u mnie nie jest ale i tak mam z tymi uroczymi istotami wiele wspólnego :)

Gość gość
wilku, wilku hau hau hau hau.

Gość Michał1712
Witam! Czytałem trochę o tym bardzo interesujący temat dużo jeszcze o tym nie wiem Miałbym kilka pytań 1. Jeżeli masz duszę wilka (bo tak to odebrałem czytając na ten temat) to masz zachowania wilka to znaczy jak by to określić masz podobne cechy do nich? 2. Jak ma się to do twoich stosunków z ludźmi? 3. Jak się z tym czujesz? 4. Jak się o tym dowiedziałeś? 5. Jest możliwość żeby się z tobą skontaktować (email lub inna forma kontaktu)

Gość therianka
Michał1712 - jako inna therianka odpowiem na pytania: 1. Jeżeli masz duszę wilka (bo tak to odebrałem czytając na ten temat) to masz zachowania wilka to znaczy jak by to określić masz podobne cechy do nich? Tak, wszyscy therianie są w pewnym stopniu podobni do zwierząt. To głównie cechy psychiczne, zachowanie, ale mogą też trochę przypominać zwierzę fizycznie. Jednak podobnie jak u ludzi każdy osobnik jest inny i ma trochę inny temperament. 2. Jak ma się to do twoich stosunków z ludźmi? Wiem, że to zależy od teriana. Niektórzy skutecznie kontrolują swoją naturę i przystosowują się do życia w społeczeństwie, a nawet są liderami. Inni mają z tym problemy. Większość ukrywa ten fakt w tajemnicy. 3. Jak się z tym czujesz? To moja natura. Jak dla każdego theriana, ich wewnętrzne zwierzę jest tak bliskie, że nie postrzegają go jako osobny byt, ale jako nieodłączną część ich samych. 4. Jak się o tym dowiedziałeś? Od dzieciństwa obserwowałam u siebie zachowania pasujące bardziej do zwierząt, niż ludzi, ale nieświadomie je tłumiłam - w czasach szkolnych nawet świadomie, pouczana przez starszych. W odpowiednim momencie życia trafiłam na temat therianthropii w internecie i od tego momentu staram się poznawać swoją prawdziwą naturę. 5. Jest możliwość żeby się z tobą skontaktować (email lub inna forma kontaktu) W Polsce jest niewiele therianthropów. Założyciel tematu już się tu pewnie nie pojawi, więc podam swój email l--niewidzialna--l@o2.pl dla osób zainteresowanych i nie nastawionych negatywnie do tematu.

Gość Brat Wilk
Z racji, że e-mail Niewidzialnej nie działa, piszcie do mnie. vlkspes@gmail.com

1 chciałeś powiedzieć że jestem wilkoŁĄKIEM i reszta też 2 sprowokowałeś tutaj polską patologie czyli uciekaj na tych swoich krótkich kończynach bo sploniesz ne stasie-(spłoniesz na stosie) 3 po co wy wszyscy to piszecie Jestem WILKOŁAKIEM-(nie ważne w jakich intencjach) bo mogłeś napisać że jestem krzychu mam włochatą dusze jestem z mafi która jest klanem moich braci i sióstr i nas prawo nie obowiązuje bo jesteśmy nieśmiertelni a ludzie to nasze minionki oczywiście jeszcze nie oficjalnie a teraz pytania : 1 czy wy to macie sieć braci i sióstr na całym świecie jak plaga biedronki -(czy jesteście na całym świecie)? 2 jak was jest dużo to czemu nie wypowiecie wojnie ludzkości? (a mój gnat już czeka i ma pełny magazynek hie oczywiście że srebrne) 3 i jak bardzo nienawidzicie ludzi od -1000-1000(morze być więcej)? Pozdrowienia od rapera