Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poważny problem

Polecane posty

Gość gość

Może Wy coś poradzicie........ mam 28 lat narzeczona 21 planujemy ślub w październiku i tu problem się zaczyna z jej dziadkiem( on ją wychowywał od 3 roku życia) po prostu robi wszystko by rozwalić nasz związek to zakazy spotykania to coś innego izolował ją od rodziców całe życie po prostu terrorysta. dzisiejszy news to z racji ze zbieramy na wspólny start to żeby coś pomodz to wymyślił czynsz w wysokości 500 zł dla niej oczywiście... ja mu nigdy nic nie zrobiłem nie powiedziałem złego słowa zawsze bylem do rany przyłóż i teraz tak się odwdzięcza prosze o pomoc!!!!!!!!!!!

Gość magnolia213456
jeżeli ona cię kocha to jej dziadek nie rozwali waszego związku ! mają ze sobą silną więz i tyle :) myslę ze nie powinienes się przejmowac tylko starac się udobr***** dziatka, bedzie dobrze :)

Gość gość
tak tyle ze odpolowy grudnia mam zakaz wstepu do jego domu spotykamy sie w dziwnyc miejscach w wigilie nie przyjał życzeń ode mnie poprostu madagaskar. ja mysle ze dobrym rozwiazaniem moze być wyprowadzka jej do mnie...

Gość gość
oj chyba nikt tak nie miał jak ja

Gość gość
sprawdzcie wszelkie kosztowności dziadka, wyplaccie z konta jego , wszystka kase i podtrujcie dziadka albo mu tak kawe zmiksujcie żeby na wylew padl. i szczęśliwego zycia kochającej się parze

Gość gość
dlaczego nie mieszka z rodzicami tylko z dziadkiem?

Gość gość
bo ojca dziadek odizolował a matce bylo na reke by on ja wychował.....