Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palcowka pomocy

Polecane posty

Gość gość

Zaznaczam że najprawdopodobnie mam dni płodne. Wczoraj chłopak robił mi palcowke nie było kontaktu z jego penis em ponieważ miał spodnie. Lecz wcześniej był w łazience mówił ze my ręce w gorącej wodzie i z mydłem ale nie mogę mieć tej pewności w 100% czy mówi prawdę. Był tylko załatwić potrzebę. ... zapewnia ze my dokładnie ręce po załatwieniu się jak zawsze al i tak się boje. Proszę o pomoc Co jesli by ich nie umyl? Moglabym byc w ciazy?

Gość gość
Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo

Gość gość
tak, cale kafe od kilku dni wie o ciazy z palca

Gość gość
Taaaaaaa, oczywiście. Przeciez wiadomo, ze resztkami moczu na nieumytych palcach mozna sie "zarazić" ciążą :D

Gość gość
A tak bez zartow

Gość gość
SPAM !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Boje sie to zamiast prawde powiedziec to zartujecie i obrazacie

Gość gość
Do zapłodnienia konieczny jest plemnik! Plemnik! Przynajmniej jeden :P a nie sam dotyk penisa i to jeszcze za pośrednictwem palców!

Gość gość
Dziewczyno wszyscy się z ciebie śmieją. Któryś raz z kolei pytasz o to samo. Pewnie jesteś dzieckiem. Lepiej idź do szkoły a nie zwracaj głowy takimi bzdurami. Całe forum już wie o tej twojej ciąży. Haha. Jak nasze rady ci nie odpowiadają to zapytaj mamusi.

Gość gość
Dziewczyno wszyscy się z ciebie śmieją. Któryś raz z kolei pytasz o to samo. Pewnie jesteś dzieckiem. Lepiej idź do szkoły a nie zwracaj głowy takimi bzdurami. Całe forum już wie o tej twojej ciąży. Haha. Jak nasze rady ci nie odpowiadają to zapytaj mamusi.

Gość gość
Postanowilam ze zostane stara panna. Mam 36 Lat nadal nie znalazlam mezczyzny dla siebie. Mam swoje wymagania, jak kazdy I nie zamierzam ich obnizac I meczyc sie z bylektosiem. Czekalam na milosc, spotykalam sie czasem z facetami, dawalam I'm szanse ale zawsze wychodzilo szydlo z wora, ze albo nalogowcy albo szowinisci albo nieroby. Mysle ze lepiej byc samej niz sie meczyc. niestety kobiety często poprzez zawyżone wymagania pozostaja samotne. Nie wiem, czy lepiej być samej niż -jak to piszecie- z byle kim. Nic nie jest tak straszne jak samotność.Chyba wolałabym być z kimś spoza moich marzeń niż samotnym, smutnym człowiekiem Przeciętne i brzydkie kobiety nie marzą o księciu.Marzą o kimś kto by je kochał.Ale faceci tak na prawdę chcą tylko atrakcyjnych kobiet.A być niekochanym ersatzem chyba nikomu nie pasuje. Już jesteś starą panną skarbie.I czeka Cię nuda i samotność. Paradoksalnie jest tyle samo męźczyzn samotnych. Paradoksalnie samotny facet - gość po zawodówce, pijący, bez pracy, bez zainteresowań.Samotna kobieta po 40 - po studiach, z pracą, często własną firmą i szerokimi horyzontami. Jak tych dwoje ma ze sobą być. Nie skarbie, to nie amator potwory, to desperat, który wie, że lepszej od potwory nie znajdzie.I przez całe życie będzie wegetował z potworą i myślał i śnił o superlaskach.

Gość gość
Przyznaj się ile masz lat

Gość gość
17lat

Gość gość
No to wszystko jasne. Do nauki. Bo do seksu jeszcze nie dorosłaś

Gość gość
Moge byc czy nie

Gość gość
Ty jesteś taka głupia czy tylko udajesz????