Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5991

Daję sobie 3,5 roku na znalezienie dziewczyny

Polecane posty

Gość 5991

czyli do końca studiów. Jeśli nie znajdę,to nigdy nie wejdę w związek.

Gość 5991
Ty chłopie nie wiesz o co chodzi :).Jeśli dziewczyna zechce być ze mną podczas studiów ,będzie to oznaczało tyle,że naprawdę coś do mnie czuje,a jeśli do tej pory żadna się nie znajdzie,to będzie znaczyło tylko tyle,że kafeteria niestety jest przekrojem kobiecego społeczeństwa i faktycznie płeć piękna to tylko materialistyczne k***y.

Taki sposób myślenia ma tylko ciemnota albo gimbaza, wybacz, ale za parę lat pojmiesz, że to wszystko jest bardziej skomplikowane :) I wypraszam sobie, nie ubliżaj mi od mężczyzn.

Gość 5991
Jakie bardziej skomplikowane?Czyżby? Nazywasz ciemnotą gościa,który z całą pewnością przewyższa inteligencją większość narodu(i nie ,to nie jest zarozumiałość,po prostu mam dosyć bycia fałszywie skromnym dłużej).Skoro to jest rzekomo takie skomplikowane ,powiedz dlaczego często faceci przystojni,z dobrym sercem ,wierni nie mają kobiety tylko dlatego,że nie podcierają się dolarami,a największe szuje,mendy,miernoty intelektualne mają kobietę tylko dlatego,że jakimś cudem(lub też przez swoje cwaniactwo) się dorobili?Czekam na odpowiedź.

Bo świat nie jest sprawiedliwy, zrozumiano? To nie jest tak, że każdemu dobremu facetowi przypada jedna dobra, fajna kobieta i vice versa. To po pierwsze. Po drugie, przyjrzyj się temu, jakie kobiety mają te szuje i miernoty i zastanów się, czy z całą tą Twoją inteligencją chcesz mieć taką kobietę. Po trzecie, jesteś jeszcze młody i nie wiesz co będzie, więc zakładanie, że od pewnego momentu po prostu będziesz sam jest śmieszne, bo kto wie, czy akurat wtedy nie zakocha się w Tobie dziewczyna, o jakiej wcześniej marzyłeś. To tak po krótce. Dodam, że pycha nie sprzyja wzbudzaniu sympatii, zwłaszcza, kiedy ktoś uważający się za przeważającego pod względem inteligencji czy tam mądrości większość narodu nie wie podstawowych rzeczy na temat tego, jak funkcjonują związki, jak ludzie dobierają się w pary, i spodziewa się, że tylko dlatego , że sam jest fair i okej, to będzie na niego czekać specjalnie przeznaczona księżniczka supernova, która pojawi się w określonym czasie. Chłopie, umyj oczy, życie jest do d**y i lepiej się zająć przyjemnościami i tym, co się lubi, niż czekać na ostrze sprawiedliwości i zadośćuczynienie tego, że jest się porządnym człowiekiem. Całe Chrześcijaństwo nie miałoby sensu, gdyby świat opierał się na sprawiedliwości (tu: za życia).

Gość 5991
Ja akurat jestem niewierzący(twierdzę,że to wszystko to jedna wielka bujda). Możesz mnie uważać za zarozumiałego dupka,ale tak zostałem ukształtowany przez życie.Akurat to,że świat nie jest sprawiedliwy do wiedziałem od zawsze,jednakże to dlaczego zawsze KURWA mnie musi to wszystko spotykać?Nie dość ,że to mnie spotyka,to jeszcze od zawsze mam p******e relacje w rodzinie,jakby tego było mało,więc jestem z tym wszystkim sam.

Nie Ty jeden, wierz mi. Niektórzy po prostu mają przerąbane po całości, czasem nawet przez całe życie, oczywiście wiele zależy od nas samych, ale trzeba mieć dużo silnej woli, żeby mimo ciągłych niepowodzeń podnosić się i starać się chociaż w części życia odnieść sukces. Zawsze też można się poddać i narzekać. Albo się poddać i zabić. Co jak wiadomo, nigdy nie jest rozwiązaniem dobrym dla wszystkich. Cóż, syf kiła i mogiła, jak znajdę złote rozwiązanie na życie bez goryczy to na pewno opiszę je na kafe dla potomnych. Amen.