Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iblackeyei

gdy zamykam oczy widzę twarze i kształty

Polecane posty

gdy zamykam oczy widzę różne kształty zawsze czarno białe. kolor biały jest lekko mleczny, żółtawy a czarny jest jak wydruk z gazety. widzę też różne twarze obrazy te są bardzo ostre a biel jest gładka. każdy obraz widzę sekundę czy dwie i przewija się następny. czy wie ktoś dlaczego tak mam?

Gość gość
Też tak mam ale niestety nie wiem co to jest. Chyba najprościej trzeba by było zapytać się lekarza. U mnie to jest bardzo szybko i nie trwa to chyba nawet sekundy tylko krócej. To bardzo dziwne ale prawdziwe i nwm czy to jest związane z nim codziennym stresem czy z czym innym. Gdybyś chciał/a zapraszam na fb do kontaktu

Gość gość
Też tak mam ale niestety nie wiem co to jest. Chyba najprościej trzeba by było zapytać się lekarza. U mnie to jest bardzo szybko i nie trwa to chyba nawet sekundy tylko krócej. To bardzo dziwne ale prawdziwe i nwm czy to jest związane z nim codziennym stresem czy z czym innym. Gdybyś chciał/a zapraszam na fb do kontaktu

Gość gość
Wiem że temat jest stary i pewnie tego nie zauważycie , ale również mam podobna przypadłość. Przy dużym źródle światła gdy zamknę oczy obraz czarnobialy znika nawet przez kilkadziesiąt sekund. Ostatnio ta przypadłość mi się nasiliła. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest i co to jest, ale dla mnie to jet trochę uciążliwe. I najgorsze jest to, że nawet nie wiem co to jest i czy jest odwracalne.