Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiola ciągle kopuluje z tym oblechem

Polecane posty

Gość gość

a Wojtek marzy. No raczej Ela możluwe że już nie kopuluje z ordynatorem ale ona cie przestała interesować więc cie to nie pocieszy :D Chociaz kto wie. Lubisz sobie urajać że każda mimo wszytsko tęskni myśli i marzy o tobie mimo że już nie pamieta o twoim istnieniu nawet :)

Gość gość
kurczę, ciekawą bitwę toczysz w wyobraźni, podoba mi się :P

Gość gość
ordynator nie jest oblechem.Kojarze z innym temacikiem który załozyłeś, dlaczego im w tym przeszkadzasz jak są szczęsliwi i ubliżasz wszystkim po drodze

Gość gość
obleśny jest tzw. partner Wioli. czemu mnie za język ciągniesz Wojtek?Nie mam zamiaru ciągnac tego tematu .Faktem jest że i jedni i drudzy kopulują,ci drudzy może mniej skutecznie i efektywnie i wbij to sobie do glowy .Wylacznie ty asceta psychotyk zamknięty w wysokiej wieży sam ze sobą .Tamci prowadzą swoje zycie w tym tęż to robią Ta niby Wiola itd

Gość gość
Wjeżdżasz mi nieudolnie na moja moralność?:) Nie osmieszaj sie.Po tym co zrobiłeś na żywo plus tutaj jesteś dla mnie ostatnim śmieciem a twoje wielkie fascynacje są dośc obiektywnie po prostu nikczemne i beznadziejne w wielu względach Wbrew temu co od lat pisałeś i piszesz .No ale ty jesteś chory w kilku aspektach wiec dopiero po śmierci chyba to pojmiesz

Gość gość
um Życie uczucioweMyślisz czasami o niej Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Myślisz czasami o niej Poprzednie 1 2 Następne gość 2013.11.15 Jesteś po 30 masz pookładane życie, żonę świetną prace. Kilka lat temu poznałeś ją .Ona jest przed 30 niezbyt wiele o niej wiesz , czy jednak myślisz o niej czasami ? gość 2013.11.15 O nim. gość 2013.11.15 nie stęskniona1Ona 2013.11.15 o nim, patrząc w telefon co chwilę.... mając złudną nadzieję gość 2013.11.15 już przestałem gość 2013.11.15 dlaczego przestałeś? lalilua 2013.11.15 Jest prawie tak jak w opisie, tylko, że jestem Ona i myślę o nim ... gość 2013.11.15 Tez myślę o niej. gość 2013.11.15 Też myślę..jest moim sentymentem i będzie do końca życia... Łona jest Aniołem 2013.11.15 bez ustanku o Łonej oczko.gif gość 2013.11.15 była ze mną 4 mieś,ale wróciła do męża mimo że kocha mnie nie jego ja do glowy bez niej dostaje.Postanowiłem jej nie odp na sms,czy ja dobrze robie gość 2013.11.17 chyba dobrze robisz. Ona powinna zdecydować albo jest z Tobą albo z mężem. Eh i ja o Nim myślę ale to bez sensu , jak zapomnieć ? gość 2013.11.17 Juz mnie glowa boli od tego. gość 2013.11.18 nie mogę przestać myśleć o Tobie gość 2013.11.18 Ja tez. Ale powoli sie uspokajam. Zycze Dobranoc gość 2013.11.18 ja także usmiech.gif gość 2013.11.18 a co w niej takiego jest ? Inne tematy z tej kategorii Osobowość czy wygląd? Dziś zerwał ze mną mój facet, ejst mi tak strasznie smutno tęsknie !za nim gość 2013.11.18 Jest wspaniała po prostu dobranoc gość 2013.11.18 wspaniała bo ? gość 2013.11.18 ela? gość 2013.11.18 w sam raz do łózka gość 2013.12.29 Staram się zapomnieć , nie potrafię gość 2013.12.29 Też chciałem, ale już nie chcę. Myślę o Tobie serduszko.gif gość 2013.12.29 dlaczego nie chcesz? wszyscy chcą zapomnieć o miłości niespełnionej gość 2013.12.29 oj może to jeden z tych szczęściarzy co nie spełniona miłość się spełniła? Dla tego chce myśleć, pamiętać usmiech.gif Ja niestety dołączam do tych co chcą zapomnieć hlip gość 2013.12.29 może niespełnionej dzisiaj może ... przecież nie umieram usmiech.gif któż wie co się jeszcze stanie oczko.gif gość 2013.12.29 oj z tymi myślami jest tak , ze one juz na zawsze pozostaną i nie próbujcie wmawiać że nie myslicie, bo jest inaczej. To absolutnie niemozliwe gość 2013.12.29 może jest jak napisałaś,ale ja też nie chcę zapomnieć, w końcu miłość nie zdarza się co dzień i wszyscy jej chcą gość 2013.12.29 a to wcześniej inaczej myślałeś, skoro chciałeś zapomnieć? gość 2013.12.29 miłość nie zdarza się co dzień to prawda . Kiedy jednak On nie odwzajemnia uczuć ... eh chodzi mi o to że brak reakcji to również odpowiedźsmutas.gif Po co się męczyć w nieskończoność ? gość 2013.12.29 może źle go odbierasz, Ja jestem typem 'skała', na zewnątrz wyglądam jak lodowiec smiech.gif nic na to nie poradzę, ale w środku cały wrę jezyk.gif

Gość gość
Potworze, powtarzasz sie w tych peanach o kolejnych i kolejnych twoich "milosciach" Nie czujesz wstydu przed samym soba ?Jak mozna tak postepowac,zyc , wystawiac sie na obmawianie przez personel, ktory wyraznie widzi, ze jestes czlowiekiem niezrownowazonym ?