Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu po ciąży kobiety szybciej się starzeją? anna mucha postarzała się koszmarn

Polecane posty

Gość gość

ie; teraz jest taka babska....większość kobiet tak ma po ciąży

Gość gość
up

Gość gość
też to zauważyłam. Myślę, że to trud porodu, ten wysiłek i stres nie pozostaje bez echa, no i potem codzienność, trudno się wyspać, kobiety nie mają czasu na regenerację, a sen najlepiej regeneruje ciało, skórę na twarzy. To samo mają kobiety dźwigające ciężary, chodzące często na siłownię. Wysiłek fizyczny i brak snu postarzają.

Gość gość
Co do muchy to sie zgadzam że wygląda jak przed 50-tką. Na dodatek ta tapeta na gębie która wcale nie odmładza tylko robi z twarzy maskę. Tak że dziewczyny wszystko z umiarem a będzie ok.

Gość gość
A może Anka tak właśnie ma wyglądać w wieku 34 lat? Może takie są jej geny?

Gość gość
jest masakrycznie babska jak dla mnie, ale w tym wieku chyba laski tak lubia przybylska tez potrafiła sobie taki sesje zdjęciowe walnąć, chyba wtym wieku tak to jest

Gość gość
Co za ograniczony debil zakłada takie kretyńskie tematy? :-0 Musisz się naprawdę nudzić w życiu... żenada

Gość gość
Autorka nie ma ciekawszysz zajęć w życiu, to obgaduję w necie obce sobie kobiety, matki małych dzieci. Sama sobie opinię wystawia tym, co pisze. Weź się ogarnij!

Gość gość
typowo kafeteryjny temat, jak każdy inny tutaj, a widziałam gorsze szczerze mówiąc

Gość gość
Są w organizmie organy które są u niej z natury słabsze bo nie podejrzewam że nie dbała o siebie rozsądnie.Urodzenie dziecka to spore obciążenie dla kobiety i nie chodzi tu o wysiłek przy porodzie ale podzielenie się mądrze fizycznością z płodem to jest spory egzamin dla ciała mądrości i możliwości nie koniecznie od nas zależnych.

Gość prawictwo pospolite 133
cichopek wygląda bardziej staro od muchy.. To przez te fryzury dojrzałej 40-tki

Gość gość
wystarczy stres zawodowy i brak snu, by się postzreć, a jak kobieta do tego urodzi, to jakby sama się do grobu położyla ja nie wiem tylko jak to wyjasnić, że baby zyją dłużej od chłopów wtej sytuacji

Gość prawictwo pospolite 133
mucha ma w sobie więcej seksu niż nie jedna 18-tka , a cichopek wygląda jak zmęczona babcia klozetowa.

Gość gość
Dla mnie Mucha jest i była od zawsze brzydka, nie wiem, co ludzie w niej widzą. Wygląda męsko, twarz fatalna...

Gość gość
bo sama ciąża to jak p*****lnięcie ciężarówką, a potem brak snu przez kilkanaście miesięcy.

Gość gość
to nawet ma sens biologiczny, po co ma być mega seksi dla samców w okół? rozmnożyła sie i juz nie ma potrzeby by inni samce na nią lecieli, bo powinna sie skupić na tych dzieciach a nie na skokach w bok, ale jak ją znam to za jakis czas się wybotoksuje :P

Gość gość
to nawet ma sens biologiczny, po co ma być mega seksi dla samców w okół? rozmnożyła sie i juz nie ma potrzeby by inni samce na nią lecieli, bo powinna sie skupić na tych dzieciach a nie na skokach w bok, ale jak ją znam to za jakis czas się wybotoksuje xxx i to tylko i wyłącznie ewolucja sprawia, ze rozpłodówki kochają dzieci bardziej, bo statystycznie na faceta nie moga już mieć nadziei, skoro kocha się za coś, czego tak bronicie, to rozpłodówek nie ma juz za co, pzoostaje im dzieciak i społeczna propaganda nie pozwalajaca dzieciom odwrócć się od rodziców, bo to jedyne co maciory mają

Gość gość
jarmark błazno-klaunów

Gość gość
up

Gość gość
ale to prawda kobiety po urodzeniu dzieci starzeja sie .moja przyjaciolka i znajoma bardzo sie postrzaly moze to hormony

Gość gość
Starzeją się szybko te które prowadzą hulaszczy tryb życia imprezy, alkohol i brak snu

Gość gość
tez to zauwazyłam, nie u wszystkich ale u wiekszosci :O myśle ze to kwestia : wieku- im pozniej sie zajdzie tym gorzej bo wszystko wolniej sie regeneruje przybrania na wadze- wiadomo efekt nadmuchanego balona i pozniej spuszczonego z niego powietrza ( skóra sie naciaga po porodzie waga spada i skora opada wraz z nia) hormonów- np poporodowe niedoczynnosci tarczycy... i inne niedoborów róznych mikro i makroelementów- bo wszystkie potrzebne organizm matki inwestuje w płód, nawet wyciagajac np wapn z kosci matki:O:O to i pewnie ze skóry też coś moze wyciagac.. :O

Gość gość
i włąsnie mucha wyglada duzo starzej od cichopkowej chociaz obie sa po dwoch porodach ance opadl caly owal twarzy i zrobily sie ogromne zmarchy pod oczami u cichopkowej nic takiego nie wystapilo chociaz fakt faktem pieknoscia to ona nigdy nie byla

Gość gość
To nie zależy od porodu, kobiety zaczynają się starzeć po 30 po prostu (tylko tutaj wszystkie twierdzą, że mają 40 a wyglądają na 20 :D) żadna prawda! a jak jeszcze kobieta ma cienką skórę albo chudnie w tym czasie to efekt jest podwójny. Niektórym babom, tym pulchniejszym robią się chomiki na twarzy, a tym chudszym zmarchy.

Gość gość
no nie wiem... bo jak 20 urodzi, to tez często na starsza wygląda