Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczęśliwy123

Sprawy sercowe

Polecane posty

Czy dziewczyna jest w stanie zmienić swoje zdanie? Zakochałem sie w Niej na maksa Ona napisała mi że mogę zostać jej dobrym przyjacielem nie potrafię tej myśli nawet do głowy dopuścić :-( Takiego cierpienia nie przeżywałem jeszczę choć słabym człowiekiem nie jestem to Ten ból mnie przytłacza

Gość gość
kiedy Ci to napisała?

Chciałbym ab toczyło się dalej ale nie potrafie przestać o Niej myśleć brak pozytwnego spojrzenia na cokolwiek , Naprawdę nie ma szans na to że zmieni zdanie?? :(:(:(

A co chcesz się upokorzyc i plaszczyc przed nią i prosić u jej stop o miłość.? Miej trochę godności. Powiedziała nie to nie. Czego Ty jeszcze oczekujesz?

Ja zdaje sobie sprawe co się dzieje ale nie potrafię spojrzeć w czas do przodu i nie widziec Jej osoby tam Naprawdę nie czułem w sobie takiego bólu nigdy niewiem co robić naprawdę nie wiem nie oge nawet pomyslec o tym że jest tyle innych bo w sercu i głowie mam tylko ją :( :(

Przejdzie ci. Zajmij sie czymś pożytecznym i przestaniesz rozpaczac. Rozstanie jest trudne dla każdego. Ale po cholerę robić z siebie pośmiewisko jak dziewczyna nie chce Cie.

Jestem aktywną osobą Pracującą dużo trenującą a mimo to Ona jest w głowie ze Mną gdzie bym nie był i czego nie robił :( Wszystko mi O Niej Przypomina Miejsca , słowa Wszystko Niewiem naprawde niewiem co robić Naprawdę liczyłem na To że ktoś powie że Jej zdanie może sie zmieni :(