Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co ubrac maluszka na wyjscie ze szpitala zima

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do dziewczyn, ktore rodziły zimą. Mam termin na początek lutego. Jak ubrać maleństwo? Jakie ubranka dać jako pierwsze do ubrania po porodzie? Pierwsze dziecko rodziłam w upalny sierpień i po porodzie dałam do ubrania w pajacyk, ale teraz to chyba za mało? W co ubrac takiego maluszka na wyjście?

Gość gość
Omg ale pytanie.Normalny czlowiek wie ze dziecku trzeba ubrac jakis kombinezon tak i czapeczke.Wiedzialas jak wychodzilas w sierpniu a w lutym juz nie wiesz?Przeciez wiadomo ze nie w bodziaku samym...

Gość gość
No ze kombinezon i czapke to wiem...ale co pod spodem? I co po porodzie?

Gość gość
ja rodze pod koniec stycznia i mysle ze zaloze body z kr.rekawkiem, pajac welurkowy i kombinezon. To i tak tylko przeciez zeby wyjsc ze szpitala do samochodu i pozniej do domu, a i tak fotelik pewnie kocykiem przykryje. Nie wiem zreszta, zalezy od pogody

Gość gość
no i czapeczka ;) zeby mi sie ktos tu nie czepil ze bez czapki :D

Gość gość
??

Gość gość
Body z krotkim rękawem na to pajac lub bluzeczka rozpinana lub kaftanik i półspiochy. Kombinezon czapka przykryć kocem w nosidełku, w samochodzie rozkryc. Pozdrawiam:-)

Gość gość
tak na logike kobito ;)

Gość gość
ja tak samo zrobie body, pajac i kombinezon i do fotelika. Jak będzie dmuchało to przykryjemy pokrowcem fotelik, a jak nie to kocem tylko przykryjemy. Nie mam problemu z ubraniem dziecka. mąż podstawi auto pod wejście do szpitala i to będzie kwestia minuty na powietrzu potem pod samą klatkę i tez minuta na powietrzu więc co może się stać.

Gość gość
ja urodzilam 28stycznia i synek w szpitalu byl ubrany w body z krotkim rekawem a na to bawelniany pajacyk. Zreszta tak tez ubieralam go w domu przez pierwsze 3 mce zycia. Jak wychodzilam ze szpitala mial na sobie jeszcze polarowy kombinezon i czapeczke.

Gość gość
Ja rodziłam na pocztku listopada i wtedy był juz śnieg i bylo bardzo zimno. Mały miał kaftanik, pajac welurowy , kombinezon i czapkę.