Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajacyMazdoprzesady

Być wiernym żonie na zawsze

Polecane posty

Temat jak temat , ale szukam do dyskusji mężczyzn , którzy tak jak ja są wierni swoim żoną i nigdy nic w tej kwestii się nie zmieni . Internet jest pełen historii o zdradach . Czasem zastanawiam się czy warto poświecić chwilową przyjemność dla utraty rodziny . Jestem facetem z bardzo dużym stażem małżeńskim . Nigdy nie jest kolorowo do przesady , ale czy naprawdę tak wiele trzeba być żyć z żoną w zgodzie , by nawet pierwszym po kłótni wyciągnąć rękę by czasem pomóc w obowiązkach domowych , pomoc przy dziecku . Co prawda moja córka jest już na tyle duża , że nie potrzebuje takiej opieki jak miała pięć czy dziesięć lat , ale gdyby każdy facet pomógł żonie , udowadniał , że ją kocha to każda kobieta odwdzięczy się tym samym , a seks nawet po wielu wspólnych latach będzie bardzo satysfakcjonujacy , a uśmiech na twarzy żony najbardziej szczery i piękny :)

Gość gość
Ja chcę takiego męża. Znasz kogoś wolnego kto myśli jak ty?

Gość gość
swoim żonOM, tak na marginesie :)

Przepraszam za błąd ortograficzny . Pewnie , że tak . Znam wielu facetów , którzy myślą identycznie . Internet rozpowszechnia informacje i historie , że wielu facetów zdradza , a to tylko jakieś głupie ankiety , wyssane z palca bzdury .

Gość gość
Daj namiary na uczciwego faceta po 30 ;)

Gość gość
Tak jestem kobietą i muszę powiedzieć- skąd to jest że faceci zdradzają prawie zawsze ? nie wiem, nie spotkałam się ze zdradą ani u mnie w rodzinie, ani moi byli ani mój obecny. Koledzy też nie zdradzają bynajmniej Ci których bardzo dobrze znam, więc nie wiem co to jest że prawie wszyscy zdradzają. Z całej mojej okolicy i z wiosek znam tylko jedną osobę która zdradziła. Oczywiście na pewno zdarza sie tak ze jadnak zdradzi -według mnie to nie wielka cześć mezczyzn. Nigdy i nikomu nie zycze aby został zdradzony. Trzymajcie się ;) ;) ;) 🌼

Gość gość
'Oczywiście na pewno zdarza sie tak ze jadnak zdradzi -według mnie to nie wielka cześć mezczyzn. ' -oczywiscie kobiety tez,ale to odnosi sie do mezczyzn jak w temacie ;)

Dokładnie , nie wierzę by mądry , inteligentny mężczyzna dla jednej nocy poświęcił wszystko co tworzył wiele lat . Nie rozumiem , nie wierzę to nie realne . Oczywiście jest parę takich , ale tylko garstka .

Gość gość
Mnie się trafił z garstki :(

Gość gość
Zdrada wynika głownie z lenistwa moim zdaniem. Ludziom się nie chce pracować nad swoim związkiem, a to niezbędne żeby on trwał bez większych zakłóceń. Tak, dobrze przeczytaliście PRACOWAĆ, nie jest tak że idziesz rano do pracy, potem wracasz i odpoczywasz nic nie robiąc. Nadal pracujesz tylko teraz nad tym żeby twój związek był przestrzenią, do której chcesz wrócić i gdzie czujesz sie dobrze, bezpiecznie i masz komfort psychiczny. Nie mylić z komfortem materialnym ;)

Ja byłem wierny i po 18 latach to ona mnie zdradziła. Jeśli zwiążę się raz jeszcze to też będę wierny bo taką mam filozofię.

Gość gość
U mnie wszystko było ok. Ukladalo sie w zyciu jak i w lozku. Codziennie buziaki jak wychodzilismy i wracalismy z pracy. Codzienni kochanie kochanie. Wystarczyla jedna klotnia a on polecial do ... z tego co sie orientuje to ona go nie chciala bo wiedziala ze ma zone i dzieci. O tym wszystkim dowiedzialam się przypadkiem. Jak pomysle ze mieszkam z takim ... to chce się rozwiesc. To ze jedna odmowila nie oznacza ze druga nie wezmie. A teraz wiem ze on ma taki charakter . Sprzeczka byla pretekstem zeby sie usprawiedliwic. Juz mu nie ufam juz nie ma buziakow juz nie ma kochanie. Gdyby nie majątek to dawno bym odeszla. Gdybym przed slubem spisala intercyze dzis mialabym spokoj a tak? Szkoda gadac

Gość gość
Temat założony prze kobietę albo prawiczka

Gość gość
PRAWICZEK.JAK TAM?