Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyszedłem na dupka?

Polecane posty

Gość gość

Mam do Was pytanie. Poznałem na sympatii dwie dziewczyny, które napisały do mnie tego samego dnia. Pisałem z obydwoma, z jedną przez maila, z drugą przez skypa. Z tą pierwszą po prostu wymieniałem maile, miło się rozmawiało, jednak sprawa zeszła na to kto ma zrobić pierwszy krok i powiedziałem, że korona z głowy nie spadnie jeśli to dziewczyna zrobi pierwszy krok, bo każdy boi się odrzucenia. W następnym mailu podała mi swój numer telefonu i napisała "mam nadzieję, że mnie nie odrzucisz" No i odrzuciłem… Powód nie był błahy, ponieważ z tą drugą dziewczyną rozmawiałem do późnej nocy i okazało się, że chyba jesteśmy dla siebie stworzeni, a nasze poznanie to po prostu uśmiech od losu;) Teraz rozmawiamy praktycznie cały czas do 2-3 w nocy na każdy temat i sprawia mi to niebywałą przyjemność. Powiem Wam jeszcze, że spotkanie kogoś tak wyjątkowego zajęło mi tydzień. Konto już mam zawieszone i raczej nie zamierzam go znowu aktywować.

Gość gość
?

Gość Tako rzecze Zaratustra66
Szkoda, że nie jesteś dziewczyną, bo mógłbym Cię powyzywać od psioch. :) Zapamiętaj - znajomości internetowe i szukanie dziewczyny w sieci są dla lamusów. Amen. Psiocho.

Gość gość
Ty sie jeszcze pytasz? Tylko ostatnie dopki szukają dziewczyn na portalach randkowych. Faceci szukają w realu. Albo w tesco. A najlepiej w bibliotece ;)

Gość gość
Ok dzięki za podsumowanie mojej osoby. A jak dziewczyny szukają faceta na sympatii to jest ok? Mnóstwo z******tych dziewczyn szuka tam drugiej połówki. Zalogowałem się też z ciekawości czy dziewczyny byłyby mną zainteresowane no i jak widzicie były. Co nie zmienia faktu, że głupio się czułem jak odpisywałem dziewczynie nr1, bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji.

Gość gość
Portale internetowe są dla ludzi ale ten temat tutaj? ;o Chyba chciałeś się pochwalić że poznałeś dziewczynę no cóż gratuluję powodzenia

Gość gość
Czyli to forum dla idiotów jak nie dla ludzi;) Spoko, niezłe masz zdanie o sobie. Chciałem się po prostu zapytać co sądzicie o tym co napisałem, bo się dziwnie z tym czuję. A dlaczego tutaj? Forum jak forum , wyskakiwało mi czasami w googlach.

Gość gość
Jeśli chodzi o forum, to świetnie trafiłeś - bo to właśnie forum dla dopków. Większość tu piszących rozmawia z dziewczynami przez internet ;)

Gość gość
Nie mam z tym problemu. Jeśli ktoś sądzi, że dlatego, że rozmawia przez internet z dziewczynami jest gorszy, to co ja mam sądzić o ludziach na tym forum, którzy w 99 % są mniej zaradni ode mnie. Mam się śmiać z ich biedy?

Gość gość
Raczej należałoby płakać. I nad nimi i nad tobą :(

Gość gość ja
Napisz tej dziewczynie którą odrzuciłeś że dziękujesz ale poznałeś inną jakoś swoimi słowami i na tym zakończ.

Gość gość
Ja nie narzekam, mam 23 lata, siedzę sobie w domu przy komputerze i zarabiam 100zł/h rozmawiając z dziewczyną, którą lubię. Faktycznie jest mi czego współczuć;)

Gość gość
A jaką masz kamerkę i ile zarabia twój opiekun? ;)

Gość gość
@gość ja Ja już jej odpisałem, że bardzo ją przepraszam, ale nie chcę pisać z drugą dziewczyną, skoro poznałem już kogoś kogo bardzo lubię. W każdym razie dzięki za radę. Opiekunem jest mój tata. Kamerkę mam jedynie w swoim Macbooku więc mam kiepską jakość…, coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość gość
o co tu chodz jaki opiekun o nie rozumiem