Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlllaaM

Chce schudnac, kto ze mna

Polecane posty

Gość OlllaaM

Hej, jak co roku planuje zrzucic troche zbednych kilogramow. Dieta, cwiczenia i jakies suple. Ktos chce ze mna? Planuje cwiczyc 3-4 razy w tygodniu do tego nie podjadac miedzy posilkami, jesc mniejsze porcje i zupelnie wykluczyc slodycze. Co do suplementu to wybieram naturalny Mojito Slim. Zapraszam do wspolnego odchudzania, wspierajmy sie wzajemnie. Pozdrawiam, Ola

A z jakiej wagi startujesz i przy jakim wzroście? No i jaka waga docelowa.

Gość darija
Dawaj śmiało :-D dołączam. 59,5 kg, 160 cm i 19 lat. Za mną juz 9 kg prawie

Gość gość
Ja tez dolaczam 168 cm, waga 58 kg, schudłam już 5 kilo, a to wszystko dzieki zestawom z firmy Salmix http://www.salmix.pl/ Kurcze, kto by pomyślał, kolezanka mi je polecila jakos w polowie listopada, jak mialam straszny kryzys ze jestem gruba a nie mam sily się odchudzac, powiedziala ze to pyszne danka, nawet nie czujesz ze maja mniej kalorii. Rzeczywiscie sa super, dowoza mi do domu porcyjki, jest git. Polecam odchudzającym się dziewczynom 

Gość gość
darija na ilu topikach jestes?

Gość tereska5
witam ja tez chce schudnac najlepiej z cm w pasie , i kilka kilogramow ogolnie ( jutro sie zwaze ) . , zaczne od jutra , dzis juz zjadlam duzo , chyba,,,, :)

wysoko stawiasz poprzeczkę na poczatek (np. tyle ćwiczeń), ale powodzenia.

Gość gość
no i zaczely sie reklamy znowu , wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
też się odchudzam, ale najpierw skoczę do sklepu po czekoladę

Gość darija
Ja jestem wszędzie ;D

Gość igamega
Jak chcesz schudnąć to najpierw warto skontaktować się z dietetykiem i ustalić sobie jakieś plany diety. Ja miałam okazję zapytać go za darmo i dostałam wiele cennych wskazówek. W niedzielę brałam udział w akcji 'Wieczór z dietetykiem", które organizowane jest na profilu fb Philipiak Milano. Można wtedy zadawać pytania pani dietetyk za darmo.

Gość gość
dietetyka mam wlasnego (znajoma) wiec wszystko juz wiem, motywacja tez jest i Mojito Slim tez do mnie dotarlo. JUST DO IT !!

Gość Ulianka84
Moge dolaczyc ja tez chce schudnac tylko ze bardzo dozo waze pozdrawiam

Gość gość
Polecam Ci rewelacyjną babeczkę z http://hh-life.pl/uslugi/. Rozpisuje zdrową dietę pod konkretną osobę. Schudłam z nią 13 kg, które nie wróciły. Podchodzi do tematu kompleksowo i rozpisze Ci też suple.

Gość gość
Ja się odchudzam, ale bez adipexu ani rusz. Biorę go już tydzień, na razie 2kg mniej ale przede mną dłuuuga droga. Pocieszam się i wiem, że dam radę bo nie mam ochoty na jedzenie tylko cały czas chce mi się pić

Gość mulinnka
Co dla jednego jest dobre to dla drugiego może już takie nie być. Dlatego na początek dobrze jest pogadać z dietetykiem. A wspomniane powyżej " Wieczór z dietetykiem" to idealny sposób na otrzymanie odpowiednich informacji, gratis.

Gość igamega
No oczywiście, że tak. Teraz w niedzielę jest następne spotkanie na fb z dietetykiem od 19.

Gość gość
ja tez sie podejmuje 168cm, 58kg. Cel: - 5kg. Cwiczenia i dieta jak najbardziej do tego Slimox. Siostry Bukowskie go zachwalają :)

Gość kryspinka
A te darmowe porady "Wieczór z dietetykiem" to trwają jeszcze? Można wziąć udział jeszcze?

Gość malinna
Trwają dalej. To temat rzeka więc sądzę że jeszcze długo będzie trwać. Zwłaszcza że coraz więcej pytań jest zadawane.

Gość ajwajka
Kryspinka w niedzielę od 20 do 22 był na fb ten "Wieczór z dietetykiem". Jak przegapiłaś, to pewnie w tą niedzielę też będzie.