Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe_23

test ciążowy pozytywny i...?

Polecane posty

Czesc dziewczyny, jestem w rozterce, bo sama nie wiem co mam o tym myslec. W sobote 3.01 zrobilam pierwszy test ciazowy , okres spoznial mi sie 3 dni.Test kupilam rossmanowski płykowy, moje zdziwienie bylo spore bo na poczatku pojawila sie pierwsza kreska, a za chwile druga. Dzis zrobilam kolejny test, zakupiony tez w rossmanie, ale innej firmy Unitest i na poczatku tez pojawila sie jedna gruba krecha, a po 3 min lekko widoczna,prawie ze jej nie ma druga kreseczka.Kilka dni przed oczekwiana miesiaczka miałam plamienie, takie jasno brazowe, trwalo 2 dni i zniknelo.Okresu nadal nie mam.Dzis juz 5 dzien spoznia mi sie okres.Czy to moje schizy ze to ciaza, czy poczekac i zrobic kolejny test.Jakiej firmy zrobic, bo nie problem wyrzucic kase i znowu sie zastanawiac.Wizyte u lekarza mam dopiero 16.01

Gość gość
moim zdaniem to ciaza kup bobo test w aptece i zrob jutro rano z pierwszego moczu . a najlepiej idz na bete koszt prywatnie okolo 30 zł

w sumie nie mam zadnych objawow ani na okres ani na ciaze, jestem jakas dziwnie pobudzona i mam duzo energii, co jest raczej przeciwienstwem kobiet w ciazy... jesli nie dostane okresu do konca tygodnia zrobie jeszcze raz test (ten polecony BOBO TEST) i zrobie bete

Gość gość
Nie wiem na ile to wazne,ale zauwazylam na bieliznie troszeczke wydzieliny koloru moczu...

Gość gość
Pewnie zaraz się okres zacznie

Gość gość
O cholerka...ale plamienie to juz mialam 26-27.12 i bylo ono koloru brazowego

Gość gość
ZRÓB TEST Z KRWI!!! Po prostu...